18 Μαΐ 2014

«Θα μείνει στην αιωνιότητα η Ατλέτικο»

«Θα μείνει στην αιωνιότητα η Ατλέτικο»

Ως μια ομάδα που θα μνημονεύεται για αιώνες χαρακτήρισε την φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκε Θερέθο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά ύστερα από 18 χρόνια.

Με μια εκπληκτική σεζόν να φτάνει στο τέλος της, η Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε τις εγχώριες υποχρεώσεις της με τον πλέον εμφατικό τρόπο.
Η «αρμάδα» του Ντιέγκο Σιμεόνε σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή Ισπανίας μετά από 18 ολόκληρα χρόνια. Το γεγονός αυτό δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον πρόεδρο των «ροχιμπλάνκος», Ενρίκε Θερέθο.
«Αυτό ήταν ένα πρωτάθλημα από αυτά που λέμε πως η σωστή ομάδα κερδίζει» τα λόγια του ισχυρού άντρα των Μαδριλένων μετά την λήξη του αγώνα, για να συμπληρώσει: «Ήμουν πολύ ψύχραιμος όταν η Μπαρτσελόνα πέτυχε το πρώτο της τέρμα, αλλά είχα τις αμφιβολίες μου στο τελευταίο δεκάλεπτο».
Επιπλέον, αναφέρθηκε στο μέγεθος της συγκεκριμένης επιτυχίας του συλλόγου, τονίζοντας πως πρόκειται για σημαντικότερη από το πρωτάθλημα του 1996.
«Αυτή είναι μια ομάδα που θα μείνει στην αιωνιότητα. Η συγκεκριμένη νίκη είναι ακόμη πιο σημαντική και από αυτή του 1996, πέρασε πολύς καιρός από το τελευταίο μας πρωτάθλημα», η τοποθέτηση του Θερέθο.

Πηγή: Σπορ FM

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ(ΜΑΣ)...ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ..ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ...

 

Live Streaming.21:45 Lazio vs Bologna FC 1-0,AC Chievo Verona vs Inter Milan 2-1,Napoli vs Hellas Verona 5-1,Parma vs AS Livorno 2-0,AC Milan vs US Sassuolo AC 2-1,AC Fiorentina vs Torino FC 2-2 Serie A

 

Εκτός Ευρώπης η Μίλαν

 

Έμεινε Bundesliga το Αμβούργο

 

Η απονομή στην Γιουβέντους (VIDEOS+PHOTOS)


Live Streaming. 21:00 Real Madrid vs.Maccabi Tel Aviv 86-98(73-73).Euroleague - Final Four Eastern European Time

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΑ Μ.Μ.Ε. «Πέρασε από εργομετρικά για την Γιουβέντους ο Εβρά»

 

Ρεάλ-Μακάμπι 86-98(73-73)

 

ΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ FINAL 4 Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 93-78

 

Live Streaming.18:00 FC Barcelona vs CSKA Moscow 93-78 Euroleague - Final Four Eastern European Time

 

Live Streaming.16:00 Juventus vs Cagliari. 3-0,Genoa vs AS Roma 1-0,Catania vs Atalanta Bergamo 2-1 Serie A,

 

Γκολ ο Φετφατζίδης, 100+ η Γιουβέντους(video)

 

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ(ΜΑΣ)...ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ..ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ...

 

ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ...ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΙΣ 2.40 π.μ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ!!!!


ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 

Αντσελότι: «Έτοιμος για τελικό ο Ρονάλντο»

 

Το νέο όνομα του Ιβάν Σαββίδη

 

Γκουαρδιόλα: "Η χρονιά είναι πετυχημένη"

 

Ακυρώνουν μαζικά οι Ρώσοι τουρίστες λόγω κυρώσεων από ΕΕ – Ζημιά άνω των 400 εκ. ευρώ!

 

Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου 0-2 παρ.(video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: