2 Μαΐ 2014

Σταματόπουλος: «Διαφορετικό παιχνίδι αυτό της Κυριακής»

Πίσω τους έχουν αφήσει στον ΠΑΟΚ τον χαμένο τελικό Κυπέλλου και προσεγγίζουν διαφορετικά το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Γιώτης Σταματόπουλος.
«Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει το στόχο μας... Ο στόχος είναι να είμαστε πρώτοι στα πλέι οφ. Θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πλέον πρόσφατο. Εχουμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα όσον αφορά τον τελικό. Εγώ είμαι πάρα πολύ σίγουρος ότι η ομάδα μας αν παρουσιαστεί όπως και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης εδώ στην έδρα μας, που θεωρώ ότι κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, θα πάμε καλά και θα πάρουμε αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova ο άμεσος συνεργάτης του Γεωργιάδη.
- Τί θα θέλατε να διατηρήσετε ως στοιχεία αγωνιστικής συμπεριφοράς από την πρεμιέρα;
«Θεωρώ ότι πιστέψαμε μέχρι το τέλος ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας. Προσπαθήσαμε με 'καθαρό' μυαλό να δημιουργήσουμε φάσεις, το οποίο το καταφέραμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να χάσουμε τα νεύρα μας, να είμαστε νευρικοί, δυστυχώς ήμασταν άτυχοι. Θεωρώ ένα από τα λίγα, ελάχιστα σουτ κατάφερε ο αντίπαλος να σκοράρει. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, τ' αφήνουμε πίσω, βλέπουμε μπροστά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι είμαστε σε αρκετά, καλό δρόμο. Θέλαμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι του Κυπέλλου, ξεκινάει κάτι καινούριο, ένα μίνι πρωτάθλημα για τα πλέι οφ. Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός στόχος αυτός για εμάς, για τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να τον πραγματοποιήσουμε, είμαστε σε καλό δρόμο πιστεύω».
- Τί έχετε διδαχτεί από τις φετινές αναμετρήσεις σας με τον Παναθηναϊκό σ' ότι έχει να κάνει πάντα με τον αντίπαλο, για την ποιότητά του, τις λειτουργίες του κλπ;
«Ο Παναθηναϊκός - είπαμε ότι - έχει μια ποιοτική ομάδα. Εχει 'χτίσει' μια καλή ομάδα, έχει μια φιλοσοφία σαν ομάδα, παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να σταθούμε ειδικά στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, τώρα βεβαίως ο τελικός ήταν πάρα πολύ κοντά. Εγινε αυτό το παιχνίδι, το χάσαμε, κοιτάμε μπροστά κι εμείς έχουμε μια καλή ομάδα πιστεύω, δείξαμε σε αρκετά παιχνίδια ότι έχουμε κι εμείς αρκετά ποιοτικούς παίκτες, έχουμε μια φιλοσοφία, δημιουργούμε φάσεις κι αυτό θα πρέπει να δείξουμε και την Κυριακή, εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό».
- Εδώ που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα, με τις ομάδες να γνωρίζονται πάρα πολύ καλά μεταξύ τους, θεωρείτε ότι τα πρόσωπα, τα σχήματα ή οτιδήποτε άλλο έχουν τον πρώτο λόγο ή θεωρείτε πως η ψυχολογία κι η προσωπικότητα της κάθε ομάδας;
«Εγώ πιστεύω ότι όταν φτάνεις σ' ένα επίπεδο όπως είμαστε εμείς, τώρα αυτές οι ομάδες, οι μεγάλες ομάδες θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρα η θέληση, θεωρώ ότι είναι η ψυχολογία, θεωρώ ότι χρειάζεσαι και λίγη τύχη. Βλέποντας το παιχνίδι και με την Τρίπολη και με τον Παναθηναϊκό μπορούσαμε να κερδίσουμε, έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Τρίπολη αλλά έπρεπε να σκοράρουμε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Παρόλο που δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε - θεωρώ - τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με την κεφαλιά πάρα πολύ κοντά του 'Σάλπι' που πέτυχε το οριζόντιο δοκάρι. Εγώ θεωρώ ότι σ' αυτήν τη φάση αν καταφέρεις να σκοράρεις βλέπουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Οπότε παίζει λίγο και η τύχη ένα μεγάλο ρόλο και θεωρώ κι εύχομαι να είναι με το μέρος μας στα επόμενα παιχνίδια».

Πηγή: OnSports

Live Streaming.22:00 Rayo Vallecano vs Athletic Bilbao 0-3(videos) Primera Division


ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗ...

 

Αντιδράσεις για Ιβάν στο Κιλκίς!

 

Τι θα γίνει με τις κάρτες;

 

Σε απολογία Ατρόμητος και ΠΑΟΚ

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αμφίβολοι για ΠΑΟΚ οι Λαγός και Αμπέιντ


Τζέκο ο... εκλεκτός

 

ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ,Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ???

 

Στην Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα!

 

Τα σύκα και η σκάφη με Σαμαρά!

 

Πογκμπά: «Η Γιουνάιτεντ δεν με σεβάστηκε»

 

Μεγάλη πίκρα στην Βαλένθια

 

Στόχος της Μπάρτσα ο Κουρτουά

 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «BILD» Γκέτσε: «Δεν είμαι χαρούμενος στη Μπάγερν»

 

«Εκείνοι για να σωθούν, εμείς για την πέμπτη θέση»

 

Live Streaming. 22:05 Valencia CF vs FC Sevilla 3-1(3-3)(videos),Juventus vs SL Benfica 0-0(1-2) Europa League

Δεν υπάρχουν σχόλια: