18 Μαΐ 2014

Αντσελότι: «Έτοιμος για τελικό ο Ρονάλντο»

Πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League θα είναι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όπως αποκάλυψε ο προπονητής της «βασίλισσας»
Το πρόβλημα τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος (σ.σ. νίκη της Ρεάλ με 3-1 επί της Εσπανιόλ), ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε μετά το παιχνίδι ότι ο Πορτογάλος σταρ θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Champions League.
«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ένιωθε άνετα πριν το παιχνίδι. Μετά την τελευταία προπόνηση αισθανόταν καλά αλλά σήμερα (σ.σ. Σάββατο) δεν ήταν στην ίδια κατάσταση και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Μετά τις εξετάσεις που του κάναμε έχει ένα μικρό τράβηγμα αλλά έχει χρόνο να ξεπεράσει το πρόβλημα και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον τελικό, όπως επίσης και ο Μπενζεμά. Θέλουμε περισσότερη δουλειά με κάποιους από τους παίκτες μας αλλά συνολικά η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει στον τελικό. Ο Τσάμπι Αλόνσο θα λείψει λόγω καρτών ενώ ο Χεσέ Ροντρίγκες είναι τραυματίας. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση της Ρεάλ», είπε ο τεχνικός των «μερένχες».

Πηγή: OnSports

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ(ΜΑΣ)...ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ..ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ...

 

Live Streaming.21:45 Lazio vs Bologna FC 1-0,AC Chievo Verona vs Inter Milan 2-1,Napoli vs Hellas Verona 5-1,Parma vs AS Livorno 2-0,AC Milan vs US Sassuolo AC 2-1,AC Fiorentina vs Torino FC 2-2 Serie A

 

Εκτός Ευρώπης η Μίλαν

 

Έμεινε Bundesliga το Αμβούργο

 

Η απονομή στην Γιουβέντους (VIDEOS+PHOTOS)

 

«Θα μείνει στην αιωνιότητα η Ατλέτικο»

 

Live Streaming. 21:00 Real Madrid vs.Maccabi Tel Aviv 86-98(73-73).Euroleague - Final Four Eastern European Time

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΑ Μ.Μ.Ε. «Πέρασε από εργομετρικά για την Γιουβέντους ο Εβρά»

 

Ρεάλ-Μακάμπι 86-98(73-73)

 

ΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ FINAL 4 Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 93-78

 

Live Streaming.18:00 FC Barcelona vs CSKA Moscow 93-78 Euroleague - Final Four Eastern European Time


ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ...ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΙΣ 2.40 π.μ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ!!!!

 

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Το νέο όνομα του Ιβάν Σαββίδη

 

Γκουαρδιόλα: "Η χρονιά είναι πετυχημένη"

 

Ακυρώνουν μαζικά οι Ρώσοι τουρίστες λόγω κυρώσεων από ΕΕ – Ζημιά άνω των 400 εκ. ευρώ!

 

Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου 0-2 παρ.(video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: