5 Μαΐ 2014

Όλσεν: "Ο Μουρίνιο σκοτώνει το ποδόσφαιρο!"


Τις τελευταίες εβδομάδες ο Ζοζέ Μουρίνιο δέχεται έντονη κριτική από διάφορες κατευθύνσεις εξαιτίας των ιδιαίτερα αμυντικών τακτικών που εφαρμόζει στην Τσέλσι.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μόρτεν Όλσεν για να επιτεθεί στον τεχνικό των "μπλε" και να δηλώσει ευθαρσώς ότι "σκοτώνει το ποδόσφαιρο!"
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Ekstra Bladet", o ομοσπονδιακός προπονητής της Δανίας έβαλε κατά του Special One λέγοντας χαρακτηριστικά: "Για τα δικά μου δεδομένα, ο Μουρίνιο αποτελεί κίνδυνο για το ποδόσφαιρο. Αν άλλοι προπονητές θελήσουν να τον αντιγράψουν, τότε το άθλημα θα πεθάνει".
Στη συνέχεια προσέθεσε: "Φανταστείτε αν όλοι αγωνίζονταν σαν τον Μουρίνιο. Το θέαμα θα ήταν σίγουρα πιο βαρετό και δεν θα παρακολουθούσα καν τα παιχνίδια. Θα προτιμούσα να δω μία καλή ταινία ή να κάνω έναν περίπατο στο δάσος. Ο Μουρίνιο μπορεί να παίξει μόνο αμυντικά. Ο σύλλογος έχει ξοδέψει πολλά χρήματα σε καλούς παίκτες. Διάολε, χρησιμοποίησέ τους κατάλληλα".
Ο Μόρτεν Όλσεν, τέλος, ευλόγησε τα γένια του και έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για τον Πεπ Γκουαρδιόλα: "Ο Γκουαρδιόλα έχει πλάνο. Όπως κι εμείς με την εθνική ομάδα. Ο Μουρίνιο, όμως, δεν έχει. Στηρίζεται αποκλειστικά στις στημένες φάσεις, ενώ ελπίζει ότι οι Αζάρ και Γουίλιαν μπορούν να αλλάξουν μόνοι τους τα δεδομένα. Καταλαβαίνω γιατί ο Αζάρ επέκρινε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του".
Ο 64χρονος προπονητής έχει "ριζώσει" στον πάγκο της εθνικής Δανίας από το 2000, ενώ από το 1998 δεν έχει εργαστεί σε σύλλογο. Οι παραπάνω δηλώσεις του μπορούν να χαρακτηριστούν απάντηση στα λεγόμενα του Μουρίνιο, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε υποστηρίξει ότι αν κάποιος δεν βγάζει το ψωμί του σε σύλλογο δεν είναι πραγματικός τεχνικός.

Πηγή: Contra

Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Liverpool FC 3-3(videos) Premier League,Juventus vs Atalanta 1-0(videos) Bergamo Serie A

 

Όλσεν: "Ο Μουρίνιο σκοτώνει το ποδόσφαιρο!"

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Πράνιτς: «Πάντα επικίνδυνος ο πληγωμένος»

 

Χαρούμενος ο Ανιέλι

 

Οι ενοχλήσεις του Ναπολεόνι χάλασαν τα σχέδια του Παράσχου

 

ΤΑ ΕΨΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Μουρίνιο: «Ψάχνουμε έναν "killer"»

 

Έπεσε μολότοφ στη Λεωφόρο! (VIDEO)

 

Σιμεόνε: «Καλή η ήττα για εμάς»

 

Η άνοδος και η επόμενη μέρα.ΑΕΛ(videos)

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ «ΑΘΛΗΤΙΚΟ METROPOLIS» «Ο Μαρινάκης χαίρεται με τα της Λεωφόρου»

 

Καλογερόπουλος στην Τρίπολη, Κουκουλάκης στην Τούμπα

 

Το απίστευτο καλάθι της χρονιάς (και βάλε)!video!

 

Ζήτησε συγγνώμη και από τους παίκτες ο Αλαφούζος

 

Live Streaming.22:00 Real Madrid - Valencia CF 2-2(videos) Spain LIGA BBVA.,AC Milan vs Inter Milan 1-0(video) Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: