2 Μαΐ 2014

ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ,Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ???

Μικρογραφία
-Ο Α.Ο ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΔΟΞΑ ΜΑΓΟΥΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1977/78.
-ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1978/79 ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΚΑΛΑΣ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ.ΤΟ 1980 ΠΗΡΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
-ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1980/81 ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!
-ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 1981/82 ΤΑ ΠΗΓΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ,ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!ΟΜΩΣ,ΕΝΑΣ Γ.Γ.Α ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΕΦΕΡΕ ΝΕΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ...ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ(10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!!!).
-ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1982/83 ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ 1 ΒΑΘΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΒΑΣΜΟΥ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ,ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!! 
-ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ 1983/84 ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒ..ΕΚΤΟΤΕ ΕΡΧΟΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ.
-ΤΟ 1984/85 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ 10 ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1985/86 9 ΒΑΘΜ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ  6 ΒΑΘΜ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1986/87 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ 2 ΒΑΘΜ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ!!!.
-ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ...ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ...ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ Ο Α.Ο ΣΠΑΡΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ...ΟΥΤΕ Η Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ..Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ.ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΝ...Η ΤΙΣ ΕΣΩΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
-Ο ΕΥΡΩΤΑΣ(ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΠΗΡΕ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο ΣΠΑΡΤΗΣ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο Α.Ο ΣΠΑΡΤΗΣ) ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 4 ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ,6 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ,ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΗΤΑΝ ΜΕΝ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
-ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 2-3 ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ,ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΞΑ!!!.
-ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙ Α.Ο ΣΠΑΡΤΗΣ.Η Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΟΡΑΜΑ.Η Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ...ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ,ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Χ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΘΛΗΜΑ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΜΥΣΤΡΑ 1996/97,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ Α.Ο ΣΠΑΡΤΗΣ.
-ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ...ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ...
-ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΗΤΥΡΙΑ...ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!.
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Live Streaming.22:00 Rayo Vallecano vs Athletic Bilbao 0-3(videos) Primera Division

 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗ...

 

Αντιδράσεις για Ιβάν στο Κιλκίς!

 

Τι θα γίνει με τις κάρτες;

 

Σε απολογία Ατρόμητος και ΠΑΟΚ

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αμφίβολοι για ΠΑΟΚ οι Λαγός και Αμπέιντ

 

Σταματόπουλος: «Διαφορετικό παιχνίδι αυτό της Κυριακής»

 

Τζέκο ο... εκλεκτός

 

Στην Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα!

 

Τα σύκα και η σκάφη με Σαμαρά!

 

Πογκμπά: «Η Γιουνάιτεντ δεν με σεβάστηκε»

 

Μεγάλη πίκρα στην Βαλένθια

 

Στόχος της Μπάρτσα ο Κουρτουά

 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «BILD» Γκέτσε: «Δεν είμαι χαρούμενος στη Μπάγερν»

 

«Εκείνοι για να σωθούν, εμείς για την πέμπτη θέση»

 

Live Streaming. 22:05 Valencia CF vs FC Sevilla 3-1(3-3)(videos),Juventus vs SL Benfica 0-0(1-2) Europa League

Δεν υπάρχουν σχόλια: