21 Μαΐ 2014

«Αποχωρούν Παπαδόπουλος, Φωτάκης, Σηφάκης»

Παρελθόν για τον Ατρόμητο πρέπει να θεωρούνται οι Παπαδόπουλος, Φωτάκης και Σηφάκης, μιας και το δήλωσε επίσημα και ο Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το τι συζητήθηκε με τον Γιώργο Σπανό για τις μεταγραφές: «Το μπάτζετ θα μειωθεί περίπου 20%, θα πληρώσουμε και εμείς αυτή την οικονομική δυσχέρεια που υπάρχει στον κόσμο. Συζητήσαμε ποια ονόματα θα φύγουν, ο Παπαδόπουλος μαζί με τον Φωτάκη θα αποχωρήσουν από την ομάδα μας, ο Σηφάκης το είχε ζητήσει και έχει κάποια πρόταση οπότε θα αποχωρήσει και αυτός. Θα προσπαθήσουμε να αντικαταστήσουμε αυτούς τους παίκτες αυτούς με τρεις έμπειρους και μετά θα μαζέψουμε τρία-τέσσερα νέα παιδιά και να μπορέσουμε να τα ενσωματώσουμε στην ομάδα».
Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Επειδή θα κάνουμε πολύ περιορισμένες μεταγραφές θα κοιτάξουμε να είναι εύστοχες πάνω απ' όλα. Θέλουμε λίγο να αυξήσουμε το ρόστερ, έστω και με νέους παίκτες. Δηλαδή αν δείτε όλες οι ομάδες χρησιμοποίησαν έστω και ένα λεπτό ή πέντε λεπτά πάνω από τριάντα παίκτες. Το ρεκόρ νομίζω το έχει η Καλλονή με 39».
Για την μη κλήση κάποιου παίκτης του Ατρόμητου στην Εθνική: «Εμείς χρησιμοποιήσαμε 23 μόνο και όταν δεν έχει επιλέξει έναν έστω από την τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος είναι άσχημο και δικαιολογημένα πιστεύω γιατί είναι η ομάδα με τους περισσότερους Έλληνες παίκτες. Το κυριότερο είναι ότι είχαμε τέσσερις-πέντε ποδοσφαιριστές που φέτος έκαναν καταπληκτικό πρωτάθλημα και νομίζω πως μπορούσε να πάρει έναν δύο παίκτες. Μπορούσαμε να δώσουμε και παιδιά σε θέσεις που η ελληνική ομάδα στερούσε...».

Πηγή: AEK365

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΛΕΕΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ Καντονά: «Πανούκλα και χολέρα, ο Μπλάτερ και ο Πλατινί»

 

Κυπελλούχος ο ΑΠΟΕΛ

 

LIVE: ΑΕΚ - Πανναξιακός 3-1


Ενρίκε: "Θα παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο"

 

Μένει στην Έβερτον ο Μπάρκλεϊ

 

70 ισπανικά γκολ για χόρταση! (VIDEO)

 

Εξέτισε κι επιστρέφει ο Σχορτσανίτης

 

Όχι από τον Ζιντάν, ναι από τον Σανιόλ

 

Οι ευρωπαϊκοί τελικοί στην Ελλάδα(videos)

 

Γκολάρα με ψαλιδάκι στο Challenge Cup

 

ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! Ετό: «Ο Μουρίνιο είναι μαριονέτα»

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ «EQUIPE» Πάει στη Γιουβέντους ο Ντρογκμπά

 

Παναθηναϊκός: Τα μέτρα ασφαλείας για τον πρώτο τελικό


Πίνοντας φραπέ, δείτε τι άλλο πίνουμε και θα εκπλαγείτε!

 

"Όσο αξίζουν, τόσο θα τους πληρώνεις"

 

ΠΕΪΣΕΡΣ - ΧΙΤ 83-87 Ισοφάρισαν οι Χιτ με ΛεΜπρόν και Ουέιντ! (vds)

 

Ιντιάνα Πέισερς: Τα μπλουζάκια του δεύτερου τελικού (photo)

Δεν υπάρχουν σχόλια: