8 Μαΐ 2014

"Δεν κάνει ο Ομπράντοβιτς για το ΝΒΑ"


45 παίκτες που αγωνίζονται στην Euroleague κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα του "hoopshyde.com": Ποιοι Ευρωπαίοι προπονητές δικαιούνται πάγκο στο NBA; Διαβάστε τι απαντήσεις έδωσαν και τι ειπώθηκε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το "hoopshyde.com" ζήτησε τη γνώμη από 45 παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα, ρωτώντας τους ποιος από τους προπονητές της Ευρώπης δικαιούται μια θέση στο NBA. Οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ των Έτορε Μεσίνα και Ντέιβιντ Μπλατ, με τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ να φιγουράρει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.
Την τριάδα συμπληρώνει ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ο οποίος ωστόσο δίχασε την πλειοψηφία, καθώς ναι μεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι αμφιβάλλουν για το αν θα μπορούσε να ταιριάξει στη φιλοσοφία του NBA.
"Δεν βλέπω τον Ομπράντοβιτς στο ΝΒΑ. Οι παίκτες θα έκαναν επανάσταση έπειτα από δυο εβδομάδες! Πολλές φωνές και πολύ βρισίδι! Το ΝΒΑ είναι το πρωτάθλημα των παικτών'', ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις ενός σέντερ της Euroleague, ο οποίος ωστόσο δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του.

Πηγή: Contra

10/3/2012.Γηπεδο Ελους Βασιλειος Μιχελακος.Πρωταθλημα/Γονεων/Παραγοντων/Διαιτητων/Ιατρων Ευρωτας Ελους-Ηφαιστος Βρονταμα 0-6.ημιχρ.0-5

 

Χωρίς Ντε Μπλάσις και Κουρμπέλη

 

Κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: