5 Μαΐ 2014

Χαρούμενος ο Ανιέλι

Την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος από την Γιουβέντους σχολίασε ο Αντρέα Ανιέλι, που δεν θα συμφωνήσει ποτέ με τα μαθηματικά της Ομοσπονδίας.

Οι Μπιανκονέρι πανηγυρίζουν από την Κυριακή για το τρίτο συνεχόμενο scudetto, επίδοση που δεν είχε καταφέρει η Γιούβε από την δεκαετία του '30. Σε όλα τα βίντεο, τις φωτογραφίες, τα μπλουζάκια και τα κείμενα στην ιστοσελίδα των Τορινέζων, το φετινό πρωτάθλημα αναφέρεται ως το 32ο αλλά για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι το 30ο καθώς τα δύο αφαιρέθηκαν το 2006. «Τα μαθηματικά της ομοσπονδίας προφανώς είναι διαφορετικά από ό,τι τα δικά μας» είχε πει πριν μήνες ο πρόεδρος της Γιουβέντους και τώρα επανήλθε στο θέμα, σχολιάζοντας τον φετινό τίτλο.
«Καταφέραμε να βάλουμε το τρίτο αστέρι ενώ κανείς από τους υπόλοιπους δεν έχει φτάσει ακόμη στο δεύτερο. Πρέπει να το λέμε αυτό για να καταλαβαίνουμε και την διαφορά από τους άλλους. Στη φανέλα, πάντως, θα συνεχίσουμε χωρίς αστέρια καθώς για εμάς αυτό το πρωτάλημα είναι το 32ο ενώ για την ομοσπονδία το 30ο. Γράψαμε μια σελίδα ιστορίας της Γιουβέντους και τα συγχαρητήρια πρέπει να πάνε στον Κόντε, τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες μου γιατί όλοι τους δουλεύουν σκληρά για να φτάσουμε σε αυτά τα αποτελέσματα. Είμαι υπερήφανος για όλους στη Γιούβε και δουλεύουμε ήδη για την επόμενη σεζόν γιατί το καλύτερο είναι πάντα αυτό που έρχεται».

Πηγή: AEK365

Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Liverpool FC 3-3(videos) Premier League,Juventus vs Atalanta 1-0(videos) Bergamo Serie A


Όλσεν: "Ο Μουρίνιο σκοτώνει το ποδόσφαιρο!"

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Πράνιτς: «Πάντα επικίνδυνος ο πληγωμένος»


Οι ενοχλήσεις του Ναπολεόνι χάλασαν τα σχέδια του Παράσχου

 

ΤΑ ΕΨΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Μουρίνιο: «Ψάχνουμε έναν "killer"»

 

Έπεσε μολότοφ στη Λεωφόρο! (VIDEO)

 

Σιμεόνε: «Καλή η ήττα για εμάς»

 

Η άνοδος και η επόμενη μέρα.ΑΕΛ(videos)

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ «ΑΘΛΗΤΙΚΟ METROPOLIS» «Ο Μαρινάκης χαίρεται με τα της Λεωφόρου»

 

Καλογερόπουλος στην Τρίπολη, Κουκουλάκης στην Τούμπα

 

Το απίστευτο καλάθι της χρονιάς (και βάλε)!video!

 

Ζήτησε συγγνώμη και από τους παίκτες ο Αλαφούζος

 

Live Streaming.22:00 Real Madrid - Valencia CF 2-2(videos) Spain LIGA BBVA.,AC Milan vs Inter Milan 1-0(video) Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: