25 Μαΐ 2014

Δύσκολα ο Γκιστ

Ο Αμερικανός παίκτης του «τριφυλλιού» δεν πήρε μέρος ούτε στην αποψινή προπόνηση και η συμμετοχή του στον αυριανό τελικό θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή
Με ένα μεγάλο πρόβλημα συνεχίζει την αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ του δεύτερου τελικού ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Ο Έλληνας προπονητής είδε και στην αποψινή προπόνηση τον Τζειμς Γκιστ να ακολουθεί θεραπεία για να αντιμετωπίσει το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο και να μην προπονείται. Όπως γίνεται, εύκολα αντιληπτό οι πιθανότητες συμμετοχής του παίκτη στο ματς του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας μειώνονται από την στιγμή που δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε σήμερα. Το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών συνεχίζει… ακάθεκτο τις εντατικές θεραπείες στον Γκιστ, για να ξεπεράσει το πρόβλημα, με αποτέλεσμα η απόφαση για την συμμετοχή του ή όχι να αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.    
Πάντως, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, όπως είναι φυσιολογικό, ετοίμασε τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα χωρίς να υπολογίζει στον Γκιστ, από την στιγμή που δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί. Ο «Φράγκι» έχει αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για το insidegameτης ομάδας του και έχει τους τρόπους να καλύψει το κενό του Γκιστ, σε περίπτωση απουσίας του από τον αυριανό αγώνα.  Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» για μία ακόμα φορά ανέλυσε για αρκετή ώρα στους παίκτες του, μέσω εικόνας, όσα πρέπει και όσα δεν πρέπει να κάνουν, ενώ πάνω στο παρκέ προσπάθησε να… ρίξει τους τόνους και να κατεβάσει την ένταση, έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: Leoforos.gr

Επιβεβαίωση για Γκατούζο από Πουλινάκη

 

Κανονικά ο Φαλκάο

 

Τορίνο: Ανανέωσε ο Γκλικ


Κανονικά ο Φαλκάο

 

ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Μπαρτζώκας: «Τα πράγματα είναι απλά...»

 

Βολική εξέλιξη με Στοχ

 

Ο Μπάουμαν εξηγεί τι θέλει να κάνει η FIBA

 

Τα δίνουν όσο-όσο: Σπίτια πωλούνται φθηνότερα από αυτοκίνητα!

 

Προτομή του Πούσκας στην «Λεωφόρο»

 

Στη Γιουνάιτεντ δεν ξεχνούν τον Κριστιάνο

 

Οι χιουμοριστικές φωτογραφίες του Τελικού (PHOTOS)

 

Αήττητη στο φετινό CL μόνο η Ατλέτικο!(videos)

 

Tι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τον θρίαμβο της Ρεάλ

 

Διάσταση απόψεων ΕΟΚ και Τρινκιέρι

 

Συνεχάρη Ρεάλ και Ατλέτικο η Μπαρτσελόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: