13 Μαΐ 2014

Ανανέωσε ο Τέρι

Ο Τζον Τέρι θα φοράει τη φανέλα της Τσέλσι και τη νέα σεζόν καθώς ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους.




Κάτοικος "Στάμφορντ Μπριτζ" και το 2016 θα είναι ο Τζον Τέρι, με τον αρχηγό της Τσέλσι να επεκτείνει κατά έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία του με την ομάδα (το υπάρχον συμβόλαιο έληγε αυτό το καλοκαίρι) και να κάνει χαρούμενους τόσο τον Ζοζέ Μουρίνιο όσο και τους φίλους των "μπλε".

Το εντυπωσιακό είναι μάλιστα πως αν και 33 ετών πλέον, ο Τέρι κατάφερε να κερδίσει ένα νέο συμβόλαιο με πάνω-κάτω ίδιες αποδοχές σε σύγκριση με το προηγούμενο, δηλαδή κάπου κοντά στις 150.000 λίρες την εβδομάδα.
Ο Τέρι έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 600 παιχνίδια με την Τσέλσι από το 1998 και μετά και στα 16 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Δυτικού Λονδίνου μετράει μεταξύ άλλων 3 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα Αγγλίας, 2 Λιγκ Καπ, 1 Champions League και 1 Europa League.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Germany vs Poland Friendlies

 

Οι παίκτες της Σέλτικ κούρεψαν τον κάμεραμαν (video)

 

Με Νάστο στη Λεωφόρο

 

Με Βιεϊρίνια η Πορτογαλία


ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΛΟΛΙΟ....3/8/2010.ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ....Πωλουνται οικοπεδα διπλα στο κυμα....μονο για ξενοδοχειακες μοναδες!!!!

 

Πέντε μεταγραφές θέλει ο Γκουαρντιόλα

 

«Οι 29… εκλεκτοί του Σάντος για το Μουντιάλ»

 

Με Σαββίδη το συλλαλητήριο

 

Αποσύρθηκε και το... ευχαριστήθηκε (VIDEΟ)

 

ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΟΥ! Εκτός Εθνικής ο Καμπαγιέρο λόγω Μέσι;

 

Μία από τα ίδια ή, όλοι θα πάρουν κάτι…

 

Χυδαία επίθεση Στέρλινγκ στον Μάτζικ Τζόνσον (VIDEO)

 

Χρωστάει ο Τσάμπι Αλόνσο!

 

Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε εύκολο έργο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: