27 Μαΐ 2014

Κάρι: ''Ακόμα θυμούνται την σκούπα!''


Ο Ραμέλ Κάρι μίλησε για την αντίδραση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, εξήγησε τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός ενόψει Game 3 και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ.




Το Game 2 της τελικής σειράς των playoffs της Basket League ΟΠΑΠ πέρασε στη ιστορία ως η καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού στους εφτά αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις φέτος (Α1, Κύπελλο, Euroleague).

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ (29/05, 19:45), εκεί όπου ο Παναθηναϊκός μετράει 32-0 σε τελικούς των playoffs της Α1, έχοντας μάλιστα 25-0 απέναντι στον Ολυμπιακό! Ο Ραμέλ Κάρι μίλησε στο Sport24.gr για την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, στάθηκε στην απώλεια του Τζέιμς Γκιστ και ζήτησε από τον κόσμο των ''πράσινων'' να δώσει μαζικό ''παρών'' στο ΟΑΚΑ.
Έπειτα από 25 λεπτά αγώνα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός σκόραρε περισσότερους πόντους (60) από όσους σημείωσε στο Game 1 της σειράς στο ΟΑΚΑ! Πως το εξηγείς;
''Κατ' αρχάς, ευχαριστώ τον Θεό που έχουμε κι άλλη ευκαιρία! Τίποτα δεν έχει κριθεί σε αυτή τη σειρά. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει, ότι θα βγει πιο δυνατός μετά από την ήττα στο ΟΑΚΑ. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Δεν είναι ότι είχαμε απέναντί μας μια ομάδα χαμηλού ή υψηλού επιπέδου. Ακόμα θυμούνται ότι τους ''σκουπίσαμε'' πέρσι, δεν ήταν δυνατό να μας αφήσουν να κερδίσουμε εύκολα φέτος εδώ! Έχουν καλούς παίκτες, έπαιξαν με περηφάνια και στο τέλος τα κατάφεραν''.
Εφτά παιχνίδια φέτος μεταξύ των δυο ομάδων, τρεις νίκες για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει μακριά από το ΟΑΚΑ σε αυτή τη σειρά;
''Αρχικά, πρέπει να κερδίσουμε την Πέμπτη. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Στη συνέχεια, πρέπει να βγούμε στο γήπεδο με περισσότερη ενέργεια. Για την ακρίβεια, πολύ περισσότερη ενέργεια. Αυτή ακριβώς νομίζω ότι μας έλειψε στο Game 2''.
Αλλάζει κάτι στη ψυχολογία των δυο ομάδων μετά το αποτέλεσμα στο ΣΕΦ;
''Δεν νομίζω ότι σημαίνει κάτι αυτή η ήττα ενόψει της συνέχειας. Προσπαθήσαμε πολύ για το πλεονέκτημα στα playoffs και θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας στο Game 3. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά, κέρδισε όμως το μυαλό μας είναι πλέον στο παιχνίδι της Πέμπτης''.
Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός στο Game 2 της σειράς;
''Σίγουρα η άμυνά μας. Ο Ολυμπιακός βρήκε πολλά ελεύθερα τρίποντα, το εκμεταλλεύτηκε και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, ειδικά στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Επίσης, μας πλήγωσαν στη θέση των φόργουορντ. Χάσαμε τον Τζέιμς (σ.σ. Γκιστ) και σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς αφού σκοράρει, παίζει άμυνα, κάνει τα πάντα! Όταν χάνεις έναν παίκτη σαν αυτόν, σίγουρα τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα''.
Τι θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα σου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης;
''Ξέρεις κάτι; Δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι στο Game 1 στην έδρα μας, όμως κερδίσαμε. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα και στην επίθεση. Είχαμε 1/20 τρίποντα. Δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια με αυτά τα νούμερα! Πρέπει να σουτάρουμε καλύτερα, τόσο από κοντινή όσο και από μακρινή απόσταση''.
Θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει της συνέχειας;
''Σας θέλουμε μαζί μας! Θέλουμε πολύ τον κόσμο στο πλευρό μας. Όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο σπίτι μας για να μας βοηθήσει!''.

Πηγή: Sport 24

"4άρα" η Γαλλία, γκολάρες ο Ζιρού (videos)

 

Live Streaming. 22:00 France vs Norway 4-0(videos) Friendlies


Παράταση για αντικαταστάτη του Σάντος

 

Όλος ο κόσμος πάει «Παπαφλέσσεια»

 

Η Βαλένθια και το ρεκόρ

 

Ο ΠΑΟΚ δίπλα στους Σέρβους!

 

16 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Σε κακή κατάσταση το χορτάρι στο «Μαρακανά»

 

Στη μάχη για τον Λάζοβιτς ρίχνεται ξανά η ΑΕΚ

 

ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ντελ Μπόσκε: «Μπορούμε και χωρίς τον Κόστα»

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ buzzer beater στη Ρουμανία! (vid)

 

«Άνθρωπος της οικογένειας μας ο Αναστασιάδης»

 

«Λογικό να εκνευρίζεται ο Φέτελ, αλλά…»

 

Το μυστήριο του 1959 με το θάνατο 9 πεζοπόρων Ρώσων που ακόμα και σήμερα παραμένει ανεξήγητο! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία που προκαλεί χιλιάδες ερωτηματικά...


Χειρότερα δεν γίνεται (VIDEO)

 

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! Τελειώνει ο Ζέεντορφ από τη Μίλαν κι αναλαμβάνει ο Ιντζάγκι!

 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 89-64

Δεν υπάρχουν σχόλια: