19 Μαΐ 2014

«Καλό ταξίδι Αννούλα, όπου και αν είσαι»

«Καλό ταξίδι Αννούλα, όπου και αν είσαι»
Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε την Άννα Πολάτου ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος. Η 31χρονη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έχασε τη ζωή της το περασμένο Σάββατο σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου και σήμερα, συγγενείς και φίλοι, θα της πουν το τελευταίο «αντίο».
Αναλυτικά το μήνυμα του Κούβελου...
«Αννούλα θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Το χαμόγελο σου, η καλοσύνη σου, η προθυμία σου, το πάθος σου να φέρεις τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και τις αξίες του, η δύναμη της ψυχής σου, όλα σου τα χαρίσματα θα μας δίνουν πάντα έμπνευση και κουράγιο να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη, με μεγαλύτερη πίστη στο όραμα της Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Αυτό είναι υπόσχεση από όλους μας και από την ομάδα σου, τις πέντε αδερφές σου που μαζί παλέψατε και κερδίσατε τόσα πολλά για την πατρίδα μας και μας κάνατε όλους υπερήφανους.
Καλό ταξίδι Αννούλα, όπου και αν είσαι. Ωστόσο ξέρω ότι θα μας παρακολουθείς, θα συμμετάσχεις νοερά στα προγράμματα και θα παροτρύνεις μαζί μας, τα παιδιά αυτής της χώρας να «ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ»...
Γιατί δεν θα φύγεις ποτέ, θα είσαι πάντα κοντά και θα έχεις ένα ξεχωριστό κομμάτι στις καρδιές μας!».

Πηγή: Goal

Πιο "έμπειρη" η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας


Champions League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

 

Λίνο: "Θέλω να τελειώνουμε γρήγορα με τον ΠΑΟΚ"

 

ΝΒΑ: Οι καλύτερες φάσεις του δεύτερου γύρου (videos)

 

Είχε καρδιά πρωταθλητή ο Ράις(video & pics)

 

Σουάρεζ και Κριστιάνο το «Χρυσό Παπούτσι»

 

Ο Μέσι απάντησε με μια φωτογραφία (VIDEO)

 

Κακόμοιρα ζωάκια που οι ιδιοκτήτες τους τα κούρεψαν όσο χειρότερα μπορούσαν... Δείτε και μείνετε με το στόμα ανοιχτό [photos]


 

Εκτός Ευρώπης η Μίλαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: