6 Μαΐ 2014

Είπε «όχι» στη Γιουνάιτεντ ο Αντσελότι

Είπε «όχι» στη Γιουνάιτεντ ο ΑντσελότιΑρνητικά απάντησε ο Κάρλο Αντσελότι σε πρόταση που δέχθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία στην νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν καταλήξει στον Λουίς Φαν Χααλ είχε χτυπήσει την… πόρτα του Κάρλο Αντσελότι για να του προτείνει να αναλάβει εκείνος την τεχνική ηγεσία της ομάδας στη νέα αγωνιστική σεζόν.
Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα η “El Confidencial”, το οποίο μάλιστα εμπεριέχει και λεπτομέρειες για την πρόταση της αγγλικής ομάδας στον ιταλό προπονητή.
Σύμφωνα με αυτό, ο Ιταλός θα έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό 18 εκατομμύρια ευρώ εάν αποδεχόταν την πρόταση των «κόκκινων διαβόλων».
Όμως η απάντησή του δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ. «Συγγνώμη αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένος στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ. Είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου», ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι!

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.Manchester United vs Hull City 3-1(vdeosΤο αντίο του Γκιγκς)Premier League,LNapoli v Cagliari 3-0 Serie A


«Κανείς αδιάφορος»

 

Το εντυπωσιακό κορεό της Κρίσταλ Πάλας

 

Διπλό... "σκαμνί" την Πέμπτη για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

 

60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! «Xρυσή» συμφωνία για Γιουνάιτεντ, «απομακρύνεται» ο Μίλερ!

 

Αναστασιάδης: Κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ δεν με θέλουν

 

Αφαίρεση βαθμών στα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ!


Αναζήτηση προέδρου μέσω.. αγγελίας

 

Πρόστιμο 60 εκατ. ευρώ σε Σίτι και Παρί για το FFP!

 

Προπονητής ο Τάσος Κάκος

 

Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Liverpool FC 3-3 (videos)Premier League,Juventus vs Atalanta Bergamo 1-0(videos) Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: