6 Μαΐ 2014

60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! «Xρυσή» συμφωνία για Γιουνάιτεντ, «απομακρύνεται» ο Μίλερ!


«Xρυσή» συμφωνία για Γιουνάιτεντ, «απομακρύνεται» ο Μίλερ!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε διαπραγματεύσεις με την «Adidas» για ένα «χρυσό» συμβόλαιο, που θα αποτελεί συμφωνία ρεκόρ για εμφανίσεις ομάδας και θα φτάνει τα 60 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο. Παράλληλα, ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Γιουνάιτεντ, ο επιθετικός της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν θα αποχωρήσει από τους «βαυαρούς».
Η Γιουνάιτεντ, αυτή την στιγμή, έχει συμφωνία με τη «Nike» μέχρι το 2015 και για τρία χρόνια συζητούσε η αγγλική ομάδα με την εταιρία μια νέα συμφωνία. Η περίοδος που η Γιουνάιτεντ έπρεπε να μιλά μόνο με εκείνους τελείωσε και πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε συζητήσεις με άλλους χορηγούς.
Η «Adidas», λοιπόν, σύμφωνα με την «Daily Mail» είναι πολύ κοντά σε μια συμφωνία με την Γιουνάιτεντ και θα επενδύσει πάνω στους «κόκκινους διαβόλους».
Όσον αφορά τον Μίλερ, ο παίκτης της Μπάγερν δήλωσε: «Δεν έφτιαξα μόνος μου τις φήμες, οπότε δεν θέλω να τις σχολιάσω πολύ, αλλά σίγουρα δεν ετοιμάζομαι να "πηδήξω από το πλοίο" στη Μπάγερν. Λέγοντας αυτό δεν δίνω εγγυήσεις ότι θα μείνω στο σύλλογο».

Πηγή: Goal

Live Streaming.Manchester United vs Hull City 3-1(vdeosΤο αντίο του Γκιγκς)Premier League,LNapoli v Cagliari 3-0 Serie A


«Κανείς αδιάφορος»

 

Το εντυπωσιακό κορεό της Κρίσταλ Πάλας

 

Διπλό... "σκαμνί" την Πέμπτη για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό


Αναστασιάδης: Κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ δεν με θέλουν

 

Αφαίρεση βαθμών στα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ!

 

Είπε «όχι» στη Γιουνάιτεντ ο Αντσελότι

 

Αναζήτηση προέδρου μέσω.. αγγελίας

 

Πρόστιμο 60 εκατ. ευρώ σε Σίτι και Παρί για το FFP!

 

Προπονητής ο Τάσος Κάκος

 

Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Liverpool FC 3-3 (videos)Premier League,Juventus vs Atalanta Bergamo 1-0(videos) Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: