28 Μαΐ 2014

Η 4η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ROLAND GARROS Ο Φέντερερ ισοφάρισε τον Ναδάλ, άνετα o Τζόκοβιτς

Ο Φέντερερ ισοφάρισε τον Ναδάλ, άνετα o Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ρότζερ Φέντερερ δεν είχαν όρεξη για αστεία και με επιβλητικές εμφανίσεις προκρίθηκαν στον 3ο γύρο του Roland Garros. Εύκολη λεία αποδείχθηκε για τον Ρότζερ Φέντερερ ο 22χρονος Αργεντινός Σεμπάστιαν Σβάρτσμαν (No 109), που αγωνίζεται για πρώτη φορά στο γαλλικό Όπεν. Ο Ελβετός επικράτησε με 6-3, 6-4, 6-4 χωρίς να σπαταλήσει πολλές δυνάμεις. Aυτή ήταν η 60ή νίκη του Φέντερερ στο γαλλικό Όπεν, ισοφαρίζοντας τον Ναδάλ στο γαλλικό Όπεν με τον Ελβετό να μετρά συνολικά 267 νίκες(!) στα τέσσερα Grand Slam .
Η νίκη ήρθε λίγο πιο δύσκολα απ'ότι θα περίμενε κάποιος, με τον Σεμπάστιαν Σβάρτσμαν να δείχνει πολύ καλά στοιχεία και να δυσκολεύει αρκετά τον Ελβετό.

Στον 3ο γύρο της διοργάνωσης, ο κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ντιμίτρι Τουρσούνοφ (Νο31), ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε επικρατήσει με 6-4, 7-5, 6-1 του Αμερικάνου Σαμ Κουέρι. Ο Τζόκοβιτς πέρασε στους «32» του γαλλικού Όπεν στο απλό ανδρών, κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στον Γάλλο, Τζέρεμι Σαρντί, επικρατώντας με 6-1, 6-4, 6-2. Ο Σαρντί υπέπεσε σε 35 αβίαστα λάθη, κάτω από την πίεση του Τζόκοβιτς, που κυριάρχησε
Στον 3ο γύρο ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Μάριν Τσίλιτς από την Κροατία, Νο25, που ξεπέρασε με 6-3, 3-6, 6-3, 6-0 το εμπόδιο του Γερμανού, επί του Τομπίας Κάμκε.

Πηγή: Goal

Σε άθλια κατάσταση το «Μαρακανά» (ΦΩΤΟ+VIDEO)

 

Απλώθηκαν στο γήπεδο και είδαν τις Ηνωμένες Πολιτείες

 

Παντρεύτηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού

 

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή Ιβάν από Ελλάδα!

 

«Στημένος» ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο

 

Μundial 2014: Τεχνολογία γραμμής τερμάτων, τι είναι και τι φέρνει

 

Στημένο το Σκωτία – Νιγηρία;

 

Mένει ο Ζεσούς στην Μπενφίκα

 

"4άρα" η Γαλλία, γκολάρες ο Ζιρού (videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: