25 Μαΐ 2014

ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Μπαρτζώκας: «Τα πράγματα είναι απλά...»

Μπαρτζώκας: «Τα πράγματα είναι απλά...»
Να μειωθούν τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και παράλληλα να σταθεροποιηθεί το παιχνίδι του, ζητά ο Γιώργος Μπαρτζώκας εν όψει του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (26/5, 19:45) στο ΣΕΦ.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας σχολιάζει για το παιχνίδι της Δευτέρας πως: «Για εμάς ο στόχος είναι να εξαλείψουμε τα κενά διαστήματα που είχαμε στον πρώτο τελικό και να σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά, ότι δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις για έναν αγώνα μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζουν άριστα η μία την άλλη».
Και ο Γιώργος Πρίντεζης προσθέτει: «Χάθηκε μια ευκαιρία στο πρώτο ματς να κάνουμε το μπρέικ, αλλά η σειρά έχει ακόμη αρκετό μέλλον. Ό,τι έγινε, έγινε και τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να σταθούμε άλλο στο πρώτο ματς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε λεπτομέρεια. Κάθε μπάλα είναι ξεχωριστή και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση 40 λεπτών, ούτε δευτερόλεπτο λιγότερο.
Πρέπει στο δεύτερο ματς να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και να οδηγήσουμε την αναμέτρηση στον δικό μας ρυθμό».

Πηγή: Goal

Κανονικά ο Φαλκάο


Βολική εξέλιξη με Στοχ

 

Ο Μπάουμαν εξηγεί τι θέλει να κάνει η FIBA

 

Τα δίνουν όσο-όσο: Σπίτια πωλούνται φθηνότερα από αυτοκίνητα!

 

Προτομή του Πούσκας στην «Λεωφόρο»

 

Στη Γιουνάιτεντ δεν ξεχνούν τον Κριστιάνο

 

Οι χιουμοριστικές φωτογραφίες του Τελικού (PHOTOS)

 

Αήττητη στο φετινό CL μόνο η Ατλέτικο!(videos)

 

Tι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τον θρίαμβο της Ρεάλ

 

Διάσταση απόψεων ΕΟΚ και Τρινκιέρι

 

Συνεχάρη Ρεάλ και Ατλέτικο η Μπαρτσελόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: