25 Απρ 2014

TO PRE-GAME ΤΟΥ 5ΟΥ ΑΓΩΝΑ Εδώ και τώρα, ΠΑΟ, ήρθε η ώρα!

Εδώ και τώρα, ΠΑΟ, ήρθε η ώρα!
Ενα από τα ιερά τέρατα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο Τζόε Νέιμαθ, είχε πει κάποτε: «Αν δεν είναι να πας μέχρι το τέλος, τότε γιατί να ξεκινήσεις;». Και ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κάνει πράξη τα λόγια του Αμερικανού άλλοτε σταρ του NFL μέχρι την τελευταία λέξη. Αν δεν ήταν να πάει μέχρι τέλος, θα έπρεπε να τα παρατήσει απο το 0-2. Αμ δε... Ηθελε να πάει all the way που λένε και οι Αμερικανοί. Μέχρι τέλους δηλαδή. Ετσι έκανε το 2-2 στα δυο ματς του ΟΑΚΑ και απόψε (7) θα μπει στη «Γιουνιβέρσαλ Σπορτς Χολ» για να κάνει το 3-2, να τελειώσει τους Ρώσους και να περάσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο (ποτέ στην ιστορία των πλέι οφ ομάδα δεν έχει γυρίσει σειρά από 0-2) στο φάιναλ φορ του Μιλάνου για να βάλει πλώρη από εκεί (αν περάσει απόψε, τότε στον ημιτελικό θα παίξει με τη Μακάμπι) για την 7η κούπα.
Υπολογίζει τον Τεόντοσιτς
Ο Μίλος Τεόντοσιτς προπονήθηκε και χθες και ο Ετορε Μεσίνα δείχνει να τον υπολογίζει για το σημερινό ματς, αν και η οριστική απόφαση θα παρθεί σήμερα. Στο μεταξύ ο Ιταλός τεχνικός των Ρώσων ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του έχει ξεχάσει το τι έγινε πριν και κοιτάει μόνο στο σημερινό ματς. «Είναι το πέμπτο ματς, ήμασταν δύο νίκες μπροστά και πολύ κοντά στο να τελειώσουμε τη σειρά. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας».
ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
ΣΟΝΙ ΟΥΙΜΣ: Κίνδυνος θάνατος
Στα δυο πρώτα ματς οργίασε. Στα επόμενα δυο έμοιαζε αφοπλισμένος από τον Ούκιτς, αλλά ξαφνικά ξυπνούσε, έπαιρνε φωτιά και έφερνε τούμπα τα πάντα. Είναι ο μοναδικός παίκτης της ΤΣΣΚΑ που μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του και οι «πράσινοι» θέλουν αυτή τη φορά να τον περιορίσουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
ΣΑΣΑ ΚΑΟΥΝ: Ξύπνησε προχθές
Στα τρία πρώτα ματς κινήθηκε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (1π., 4ριμπ. στο πρώτο, 2π.., 1ριμπ. στο δεύτερο, 4π., 4ριμπ. στο τρίτο). Προχθές, όμως, πήρε το όπλο του κοντά στο «πράσινο» καλάθι (11π., 6ριμπ., 1ασ., 1κλεψ., 1κοψ.) και έδειξε ότι αν δεν προσεχθεί απόψε, είναι ικανός να κάνει ζημιές.
ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΜΙΤΣΟΦ: Κρυφό χαρτί
Ο Σέρβος κράτησε όρθια την ΤΣΣΚΑ σε δύσκολα σημεία προχθές στην επίθεση και έδειξε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, διότι αν δεν προσεχθεί μπορεί να προκαλέσει καίρια πλήγματα. Στο Τop-16 δεν είχε μεγάλη συνεισφορά στη ρωσική επίθεση (μ.ό. 5,9π.), αλλά στη σειρά των πλέι οφ δείχνει ότι αποτελεί απειλή για το «πράσινο» καλάθι. Προχθές πέτυχε 15 πόντους και έχει μ.ό. στα πλέι οφ 9 πόντους.
ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ: Ξύπνησε
Ο Αλβέρτης τον έχει... αναστήσει. Του βρήκε ρόλο, του δίνει πολύ χρόνο συμμετοχής και ο ψηλός του «τριφυλλιού» δείχνει να έχει ξυπνήσει για τα καλά. Προχθές έκανε μεγάλη εμφάνιση, πέτυχε 10 πόντους σε 12'35'' έδειξε να εκμεταλλεύεται την ταχύτητά του αλλά και το εξαιρετικό σουτ που έχει από μέση απόσταση.
ΛΑΣΜΕ – ΦΩΤΣΗΣ: Καθοριστικοί
Οπως και στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, έτσι και προχθές ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της δεύτερης στη σειρά «πράσινης» νίκης και αποδεικνύονται κλειδιά σε αυτή τη σειρά. Εκμεταλλεύονται την ταχύτητά τους και κάνουν τη ζωή δύσκολη στους ψηλούς των Ρώσων, ενώ δίνουν τα πάντα και στην άμυνα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: Κάτι οφείλει...
Σε αυτήν τη σειρά δεν είναι και τα καλύτερά του. Βοηθάει μεν σε άμυνα, οργανώνει, παίρνει ριμπάουντ, κάνει κλεψίματα και φυσικά μοιράζει ασίστ με ρυθμό πολυβόλου, αλλά στην επίθεση επιμένει να σουτάρει έξω από τη γραμμή παρά το ότι είναι άστοχος. Χρωστάει μια μεγάλη εμφάνιση και στην επίθεση και σήμερα οι «πράσινοι» θα ήθελαν όσο τίποτα να γίνει πράξη αυτό. 
Του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΥΡΙΓΓΑ

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:45 Real Madrid vs Olympiacos 83-69 Euroleague

 

Live Streaming.21:45 AS Roma vs AC Milan 2-0(video) Italy Serie A


H τραγική σύμπτωση με τον Βιλανόβα

 

Τι πρέπει να ξέρετε όσοι πάτε στο ΟΑΚΑ για τον τελικό

 

ΓΚΙΓΚΣ, ΣΚΟΟΥΛΣ, ΝΕΒΙΛ ΚΑΙ ΜΠΑΤ Η «Dream Team» της Γιουνάιτεντ!

 

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Τίτο Βιλανόβα

 

Το νέο σούπερ σποτ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας

 

Live Streaming.19:00 CSKA Moscow vs Panathinaikos 74-44 Euroleague

 

Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ....για τον Λεωνιδα Σπαρτης...Α.Ο. Σπαρτης εγινε και οχι η Α.Ε Σπαρτης!!!

 

Τέβες: Η πρόκριση παραμένει ανοικτή

 

Πως τρώνε οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές

 

Έναν τελικό… ευρωπαϊκό!

 

Ο… άλλος στόπερ

 

Γκιγκς: «Η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου»

 

Εικόνες από το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ (vids)

 

Ο Μόγες στο στόχαστρο των Τότεναμ και Νιούκαστλ

 

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ...ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ)ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ!!!!

 

Live Streaming.22:05 FC Sevilla vs Valencia CF 2-0(videos),SL Benfica vs Juventus 2-1 (videos)Uefa Europa League

Δεν υπάρχουν σχόλια: