26 Απρ 2014

Π. Αγγελόπουλος: Να πατώσει η Ρεάλ στο Final-4! (VIDEO)

Π. Αγγελόπουλος: Να πατώσει η Ρεάλ στο Final-4! (VIDEO)Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός τα έβαλε με τους παίκτες της ισπανικής ομάδας

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης στο Μιλάνο καθώς έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης και αποκλείστηκε από το Final-4 με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να είναι έξαλλος με την συμπεριφορά των αντιπάλων και να εύχεται, δημόσια, να πατώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο.
Μετά το τέλος του αγώνα ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός τόνισε: "Είναι ένα συνονθύλευμα από καλούς παίκτες, αλλά με τον τρόπο που παίζουν δεν έδειξαν κανένα σεβασμό στον Ολυμπιακό, που πήρε δυο πρωταθλήματα Ευρώπης και τους ταπείνωσε πέρσι στον τελικό. Τον έχουν τσακίσει τον Σπανούλη στο ξύλο και όταν το παιχνίδι έχει κριθεί, να πηγαίνουν τα δυο γκαρντ και να τον σηκώνουν εικονικά είναι μια εικόνα αηδίας για εμένα. Εύχομαι να πατώσουν στο Final-4". Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!
Ο έτερος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δήλωσε: "Φτάσαμε μια ανάσα από την διεκδίκηση του three-peat, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει με αυτές τις συνθήκες και με αυτό το πλαίσιο. Το μέλλον ανήκει στον Ολυμπιακό, ανήκει σε αυτή την ομάδα. Είμαστε όλοι νέοι. Τα παιδιά έχουν πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, εκεί που μας αξίζει".

Πηγή: AEK365

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ...ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ)ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ!!!!

 

Live Streaming.21:45 Inter Milan vs Napoli 0-0 Serie A,

 

Ζητά 20.000.000€ ο Μέσι

 

Live Streaming.21:00 Real Madrid vs Osasuna 4-0 Primera Division

 

Live Streaming. 21:00 Atlanta Hawks vs Indiana Pacers 88-91 NBA

 

Του χρόνου έχει σεντόνι για Μονακό

 

Live Streaming.20:00 PAOK Saloniki vs Panathinaikos Athens 1-4 Κυπελλουχος


Μυθική προσφορά Μονακό σε Βενγκέρ

 

Live Streaming.17:00 Stoke City vs Tottenham Hotspur 0-1,Fulham FC vs Hull City 2-2,Swansea City FC vs Aston Villa 4-1,West Bromwich Albion vs West Ham United 1-0(videos) .Premier League

 

PREGAME LIVE: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

 

Live Streaming.16:30 Bayern Munchen vs Werder Bremen 5-2(videos)

 

Σε Λονδίνο και Μόναχο οι ημιτελικοί του EURO 2020

 

Live Streaming.14:45 Southampton FC vs Everton 2-0(video) FC Premier League

 

Ο Μίτσελ αποχαιρέτησε τον Βιλανόβα

 

ΠΑΟΚ: Μπαίνουν από τώρα οπαδοί στο ΟΑΚΑ

 

Βοήθησε την Εθνική να βρει σύνθημα (VIDEO)

 

Το παρελθόν των τελικών Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ


Επίθεση σε πούλμαν του ΠΑΟΚ

 

Live Streaming.21:45 Real Madrid vs Olympiacos 83-69 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: