13 Απρ 2014

EYΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΟΥΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ!!!!

-ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1994/95 Ο ΕΞΟΝΤΩΜΕΝΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ,ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΜΟΛΑΩΝ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ...ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ Γ.Γ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ....
-ΕΙΠΕ ΟΧΙ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ.
-ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ Α ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΟΣΙΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΕ 41 ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. 
-ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΟΜΑΔΑ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ 2-1,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
-ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 1-2,ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΕΛΟΠΑ ΟΜΑΔΑ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕ 4-2.
-ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ 49 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΝΙΚΩΝ ΣΤΟ Α ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ???.ΤΟ ΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΟΣ..ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΕΚΟΡ.ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
 EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929...ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: