8 Απρ 2014

Παρακολουθεί Κώστα Τσιμίκα ο ΠΑΟΚ

Αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τη φανέλα του Πανσερραϊκού και δείχνει ότι όλο το μέλλον είναι δικό του.

Ο λόγος για τον 17χρονο αριστερό μέσο Κώστα Τσιμίκα, που φέτος είναι η αποκάλυψη των "λιονταριών" στο Πρωτάθλημα και τον τελευταίο καιρό έχει πάρει φανέλα βασικού παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο παίκτης είχε δοκιμαστεί και από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να τον παρακολουθεί στενά τον τελευταίο καιρό, έχοντάς τον στη λίστα των υπό μεταγραφή ταλέντων για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Τσιμίκας ξεχωρίζει για την ταχύτητά και την τεχνική του, ενώ έχει και καλά χτυπήματα με το αριστερό πόδι... 
Από Metrosport

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.21:45 Chelsea - Paris Saint Germain 2-0,Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0(στοιχεια των αγωνων) Champions League


Λάτσιο: Ένα μήνα εκτός ο Κλόσε

 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η επιστροφή του Πάργκο στο Τελ Αβίβ

 

Επαφές Σαββίδη και για τον ημιτελικό

 

Λεβάντε: Πλήγμα με Ίβανσιτς


Σαμπάολι: «Κανένα περιθώριο για λάθη»

 

Στο εξωτερικό λένε «Διαμαντίδης και Σπανούλης» (pics &vids)

 

Ξάνθη: «Ήρωας του 1821 ο επόπτης Καρατζίκας»!


Γκουαρντιόλα: «Περιμένουμε να παίξει πολύ αμυντικά η Μάντσεστερ»

 

Τσάβι: «Ο Νεϊμάρ μπορεί να κάνει τη διαφορά»

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

 

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan 1-2 Italy Serie A,Tottenham Hotspur vs Sunderland 5-1(vid).England Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: