24 Απρ 2014

«Στο Μόναχο θα καούν ακόμη και τα δέντρα»

«Στο Μόναχο θα καούν ακόμη και τα δέντρα»Σίγουρα η ήττα με σκορ 1-0 στη Μαδρίτη δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Μπάγερν που όμως προειδοποιούν πως στη ρεβάνς του Μονάχου θα γίνει της… κολάσεως.

Για ένα παιχνίδι στο οποίο «θα καούν ακόμη και τα δέντρα» -όπως χαρακτηριστικά είπε, προετοιμάζεται ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.
Ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για την ήττα στον ημιτελικό του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 1-0 και τόνισε πως σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο για την ομάδα του, όμως ούτε οι «μερένχες» θα πρέπει να αισθάνονται άνετα με αυτό.
«Το 1-0 δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά νομίζω πως την επόμενη Τρίτη, όταν θα αρχίσει ο επαναληπτικός στο Μόναχο θα καούν ακόμη και τα δέντρα. Θα έχουμε την στήριξη 70.000 οπαδών μας. Δεν νομίζω ότι οι υπεύθυνοι της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ευχαριστημένοι με αυτό το αποτέλεσμα.
Ξέρουν τι τους περιμένει στο Μόναχο. Και το παιχνίδι τους κόντρα στην Ντόρτμουντ δεν ήταν καλό. Ξέρω ότι η Μπάγερν εντός έδρας έχει την ποιότητα να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει κόλαση. Η ήττα θέλει αντίδραση. Και την Τρίτη θα αντιδράσουμε» δήλωσε ο Ρουμενίγκε.

Πηγή: Σπορ FM

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ...ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ)ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ!!!!

 

Live Streaming.22:05 FC Sevilla vs Valencia CF 2-0(videos),SL Benfica vs Juventus 2-1 (videos)Uefa Europa League

 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κάγκελα, συρματόπλεγμα και... πόρτες στις κερκίδες του ΟΑΚΑ!(pics)


Τιμωρία 4 αγωνιστικών σε Ραμίρες

 

Τιμωρία… εξπρές

 

Νοκ άουτ ο Ντιστέν

 

Ηλυσιακός - ΠΑΟΚ 78-77

 

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE Πρόστιμο σε Ξάνθη για τα «ηχητικά» με Παναθηναϊκό


Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που... μένουν στον Ολυμπιακό

 

Κόντε: Η πρόκριση θα κριθεί σε 180 λεπτά

 

Ματσιούλις: «Το πιστεύουμε»

 

Ο Κάκος στον τελικό

 

Ο «Σόφο» χορεύει ελληνικά στο πάρτι της Μακάμπι (video)

 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2-2 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ Ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε για τη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης

 

Live Streaming.21:45 Olympiakos vs Real Madrid 71-62 Euroleague - Play Offs

Δεν υπάρχουν σχόλια: