13 Απρ 2014

Μπάγεβιτς: «Η ΑΕΚ είναι η ζωντανή ιστορία αυτού του τόπου»

Μπάγεβιτς: «Η ΑΕΚ είναι η ζωντανή ιστορία αυτού του τόπου» Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ένωσης αναφέρθηκε στα σημερινά γενέθλια της ομάδας και στην προσπάθεια αναγέννησής της, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη

Ως έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης αναφέρθηκε, μέσω δήλωσής του στο Sport24, στα σημερινά 90α γενέθλια της ομάδας, καθώς και στις κινήσεις που γίνονται για την επιστροφή της στο σπίτι της και στην κορυφή...
«Η ΑΕΚ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο! Πρόσφυγες που εκδιώχθηκαν από την Μικρά Ασία, έχασαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους και ερχόμενοι στην Ελλάδα βρήκαν ελπίδα ξανά μέσα από την ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, μεταφέροντας μέσω αυτής της ομάδας αξίες και ιδανικά που πρεσβεύουν μια ολόκληρη χώρα.
Σε αυτά τα 90 χρόνια που συμπληρώνει η ΑΕΚ, πέτυχε μεγάλες επιτυχίες με τίτλους και πρωταθλήματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε όλα τα αθλήματα. Πραγματοποιήσαμε πορείες στην Ευρώπη και γίναμε η πρώτη ελληνική ομάδα που το όνομα της αναγνωρίστηκε έξω από τα ελληνικά σύνορα. Το 1968 δοξάσαμε την Ελλάδα σε ένα άθλημα που πρώτοι κάναμε γνωστό στο Πανελλήνιο, το μπάσκετ. Η ΑΕΚ είναι πραγματικά η ζωντανή ιστορία αυτού του τόπου.
Τώρα μπορεί να είμαστε χαμηλά, όντως ζήσαμε τις μαύρες σελίδες στην ιστορία μας και ίσως να ήταν παιχνίδι της μοίρας, η αντεπίθεση να ξεκινήσει ξανά από το μηδέν. Υπάρχει όμως μεγάλη δίψα, μεγάλη θέληση, ένα τεράστιο όραμα για να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που ανήκει, στην κορυφή! Ξεκινάει η οργάνωση της ομάδας σε όλα τα πλαίσια, από το αγωνιστικό μέχρι και το διοικητικό. Και όταν λέμε αγωνιστικό, δεν εννοούμε μόνο την πρώτη ομάδα, αλλά κυρίως τις Ακαδημίες μας, που λειτουργούν πλέον σε ευρωπαϊκά πρότυπα, προκειμένου να αναδειχθούν νέα αστέρια για τα οποία εύχομαι να ζήσουν τις ίδιες χαρές που ζήσαμε εμείς οι παλαιότεροι, μακάρι και ακόμα μεγαλύτερες.
Το 2014 είναι μια χρονιά ορόσημο για το μέλλον του Συλλόγου. Θα εκκινήσει το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων, τα έργα για το νέο μας γήπεδο, εκεί που βρίσκονται οι ρίζες μας, η γειτονιά μας, η Νέα Φιλαδέλφεια. Στο τέλος αυτής της χρονιάς, η ΑΕΚ θα έχει επιστρέψει ξανά στην κατηγορία που ανήκει και μέσα στον δικό της ναό θα διεκδικήσει και πάλι τίτλους και δόξα.
Κάτι τελευταίο, αλλά πιο σημαντικό απ όλα. Ο κόσμος μας! Βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα και την υπηρετούν πιστά. Εύχομαι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους και αυτό θα το πραγματοποιήσουμε μόνο με την δική τους βοήθεια. Όπως έκαναν πάντα. Εύχομαι πραγματικά στον κόσμο μας, μέσα από την καρδιά μου, να ζήσουν τα καλύτερα με τον δικέφαλο αετό. Χρόνια πολλά ΑΕΚ».

Πηγή: AEK365

EYΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΟΥΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ!!!!

 

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 12.000 ΕΥΡΩ!!!.Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.

 

Live Streaming.21:45 Roma - Atalanta Bergamo 3-1(video) Italy Serie A,Real Madrid - Almeria 4-0 (video)Spain LIGA BBVA

 

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ...ΕΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.(ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ).Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΠΔΔ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ....(Ο χρωματισμος και ο σχολισμος του χειριστη του blog...δημοκρατικο ον δεν ειμαι και σε οποιον δεν αρεσει και εχει μεγαλωσει με ευγενης τροπους να αλλαξει πλευρο!!)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.



ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.... που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Τρίτη 23/08/2011 (νύχτα προς 24/08/11)????.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ FLY KAI H E.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΑ???.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!.

 

Live Streaming.21:45 AC Milan - Catania Italy Serie A

 

Πως υποδέχθηκαν τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ (PHOTOS - VIDEOS)

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Super League.Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 3-2,Πανθρακικός - Ατρόμητος 1-3,Εργοτέλης - ΑΕΚ Καλλονής 3-0,Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-0,Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0,Πανιώνιος - Πλατανιάς 0-0

 

Live Streaming.19:00 Olympiakos - Apollon Smirnis 1-0,Xanthi - Panathinaikos 3-1,Veria FC vs Asteras Tripolis 1-0

 

30ή αγ: "Ανάσταση" για Λεβερκούζεν

 

Live Streaming.18:00 Swansea - Chelsea 0-1(videos) England Premier League

 

Ο ΤΟΥΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Φόβοι για Τουρέ να χάσει το Μουντιάλ!

 

Μπάρμπας: «Η τύχη στα χέρια μας»

 

Live Streaming.16:00 SSC Napoli - Lazio 4-2(video),Sampdoria - Inter Ο-4,Torino - Genoa 2-1,Livorno - AC Chievo Verona 2-4,Hellas Verona vs AC Fiorentina 3-5 Italy Serie A Italy Serie A


Live Streaming.15:30 Liverpool FC - Manchester City 3-2(video) Premier League

 

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ «Αντίο πρωτάθλημα, αντίο Τάτα, αντίο...»

 

Σε συζητήσεις με την Γιουβέντους ο Ντρογκμπά

 

ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ Συνάντηση Τσέλσι - Ατλέτικο για τον Κουρτουά

Δεν υπάρχουν σχόλια: