30 Απρ 2014

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποθεώνει την Ρεάλ

Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποθεώνει την Ρεάλ
Η μεγάλη νίκη της Ρεάλ επί της Μπάγερν με 4-0 και η πρόκριση της «Βασίλισσας» στον τελικό του Champions League μετά από 12 χρόνια αποτελεί το κεντρικό θέμα στις πρώτες σελίδες των περισσότερων εφημερίδων στην Ευρώπη.Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποθεώνει την Ρεάλ Η γαλλική «Εquipe», επιλέγοντας μια φωτογραφία όπου οι δυο σκόρερ του αγώνα, Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος, είναι αγκαλιά, παρομοιάζει την Ρεάλ με «ανεμοστρόβιλο».
Η «Gazzetta Dello Sport» γράφει για τον «Galactico Καρλέτο» για τον Κάρλο Αντσελότι και για την μεγάλη Ρεάλ που γελοιοποίησε το τίκι-τάκα του Πεπ Γκουαρδιόλα.
Η «Corriere Dello Sport» χαρακτηρίζει τον Αντσελότι και τον Ρονάλντο φαινόμενα, γράφοντας για το εξωπραγματικό 4-0 με το οποίο η Ρεάλ νίκησε τη Μπάγερν.
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποθεώνει την ΡεάλΟ ευρωπαϊκός Τύπος αποθεώνει την Ρεάλ
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποθεώνει την Ρεάλ
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αποθεώνει την ΡεάλΟ ευρωπαϊκός Τύπος αποθεώνει την Ρεάλ Η «El Mundo», δεν αναφέρεται στον θρίαμβο της Ρεάλ αλλά στο «ναυάγιο» της Μπάγερν, και στο σκορ γράφει «Πρωταθλήτρια Μπάγερν-Ρεάλ 0-4».
Στο ίδιο κλίμα και η «Sport», που έχει τον αγώνα δεύτερο θέμα και γράφει για την γελοιοποίηση της Μπάγερν του Πεπ Γκουαρδιόλα.
Η «As», με μια μεγάλη πανηγυρική φωτογραφία της Ρεάλ, γράφει ότι «κάηκε το Μόναχο» και πως ο Ρουμενίγκε, που είχε πει αυτή την ατάκα πριν την αναμέτρηση, είχε δίκιο τελικά.
Η «Marca» γράφει για την επανάληψη της ιστορίας για την Ρεάλ και την Ατλέτικο, που μπορεί και εκείνη να προκριθεί στον σημερινό ημιτελικό με την Τσέλσι.
Η «A Bola», το «πάει» πάνω στο δικό της «παιδί» τον Πορτογάλο, Κριστιάνο Ρονάλντο, που θα ζήσει το όνειρο του στην Λισσαβόνα.

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:45 Chelsea - Atletico Madrid 1-3(videos) Champions League

 

ΑΕΚ.Oταν απέρριψαν τον Σιμεόνε...

 

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

 

Παράσχος: «Πολύ κακοί στην τελική προσπάθεια»

 

Αναστασίου: "Το παιχνίδι ήταν ένα στοίχημα για μας"

 

Θέλουν Μουρίνιο στον τελικό

 

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 8-6

 

Νάστος: «Θετικό η αντίδραση»

 

Live Streaming.17:00 Atromitos - Panathinaikos 1-1

 

Γεννημένος νικητής

 

Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής

 

Λίνο: Πρέπει να ξέρουμε γιατί φοράμε αυτή την φανέλα

 

ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο Τσόρι μιλά για Ρίβερ και Σαβιόλα


Κλίπερς - Γουόριορς 113-103 (video)

 

Θέλει Σμάιχελ η Άρσεναλ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: