3 Απρ 2014

Μώραλης: "Στο τέλος υπήρξε συμφωνία"

Ο Γιάννης Μώραλης μετά το τέλος της συνεδρίασης της Super League στις δηλώσεις του χαιρέτησε την παρουσία των ιδιοκτητών στο Δ.Σ. και τόνισε ότι στο τέλος όλες οι πλευρές συμφώνησαν ώστε να έχουμε "παύση πυρός" και να υπάρξουν προτάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.




Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης μίλησε μετά το τέλος της συνεδρίασης εκπροσωπώντας όλες τις ομάδες και τόνισε ότι παρά τις εντάσεις και τις αψιμαχίες όλες οι πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει "παύση πυρός" και να καταθέσουν προτάσεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.


«Έγινε μια σημαντική και καλή συνεδρίαση. Αναλώσαμε όλο το χρόνο στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και συζητήθηκε το σύνολο των θεμάτων που αφορούν στο ποδόσφαιρο, έμμεσα κι άμεσα. Ομόφωνα κρίναμε ότι δηλώσεις που γίνονται εις βάρος μελών, ζημιώνουν τη λίγκα, το ποδόσφαιρο, τις ομάδες και όλους μας.

Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι χρειάζονται αλλαγές κι αφορούν άμεσα κι έμμεσα τον συνεταιρισμό. Θα καταθέσουμε σειρά θεμάτων και προς το τέλος του μήνα θα κάνουμε μια εισήγηση για να δούμε πως θα κάνουμε καλύτερο το πρωτάθλημα. Δικαίως όλος ο χρόνος ξοδεύτηκε στο πρώτο θέμα».΄

Όσον αφορά στον αν μπορούν οι ομάδες να τα βρουν μεταξύ τους και για τη διαιτησία:
«Δεν είναι μόνο διαιτησία. Είναι σειρά θεμάτων. Πρέπει να υπάρξει μια σημαντική προϋπόθεση. Το ότι όλοι βλέπουμε ότι οι πρακτικές αυτές βλάπτουν. Να υπάρξει εκεχειρία. Να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις για να δούμε αν θα συγκλίνουμε στις απόψεις αυτές».

Για το αν υπήρξαν εντάσεις:
«Σίγουρα υπήρχαν διαφορετικές απόψεις, αλλά συμφωνήθηκε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές. Και όλοι συμφώνησαν να μην συνεχίσουμε με μπαράζ δηλώσεων. Ήρθαν και ιδιοκτήτες που είναι θετικό. Δυστυχώς δεν ήρθε ο Απόλλωνας. Διαφωνίες κι εντάσεις υπήρξαν, αλλά ήταν λιγότερες από άλλες φορές.

Υπάρχει κοινή ανακοίνωση των 17 ΠΑΕ. Δεν είναι σύνηθες κι αυτό είναι θετικό. Υπάρχει επιθυμία απ' όλους να συζητήσουμε. Μπορεί ωστόσο, να μην τα βρούμε. Αλλά θέλουμε το κατάλληλο κλίμα για να τα βρούμε. Άρα πρέπει να πέσουν οι τόνοι».

Για το αν έχει έρθει σε επαφή με την ΕΠΟ κι αν μίλησαν για τις αδειοδοτήσεις:
«Καμία συζήτηση με την ΕΠΟ, καμία συζήτηση και για τις αδειοδοτήσεις».

Ο Γιάννης Μώραλης ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του είπε:
«Το επόμενο 10ήμερο θα υποβληθούν προτάσεις, θα εκτιμηθούν από ειδική επιτροπή και θα τις συζητήσουμε. Ένα θέμα που συζητήθηκε είναι η διαιτησία, άλλο η αθλητική δικαιοσύνη κι άλλα».

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.22:05 FC Basel - Valencia CF 3-0,Porto - FC Sevilla 1-0,AZ Alkmaar - Benfica Lisbon 0-1,Olympique Lyon - Juventus 0-1(videos).Europa League

 

Live Streaming.21:30 Panathinaikos - Unicaja Malaga 69-60,Laboral Kutxa - Fenerbahce 95-73,Bayern Munchen - Maccabi Tel Aviv 92-94 Euroleague


Διάλογος Μαρινάκη-Βρύζα

 

Όλα για την πρόκριση!

 

Ο ΝΤΙΚ ΜΠΑΒΕΤΑ Ο αειθαλής διαιτητής των 2.633 αγώνων!

 

Μαρινάκης σε Αλαφούζο: "Δεν φοράς παντελόνια". Κωνσταντίνου: "Ελα έξω χωρίς τους μπράβους"

 

Η σκοτεινή πλευρά των αστεριών…


Μπαρτομέου: "Ερευνούμε ποιος προσπαθεί να βλάψει την Μπαρτσελόνα"

 

Ρούνεϊ: Ήρθε με τις τάπες ο Σβαϊνστάιγκερ

 

Βραζιλιάνοι, νάνοι και παιχταράδες

 

«ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΜΠΟΥΣΚΕΤΣ. ΤΟ ΗΘΕΛΕ» Πέπε: «Αν ήμουν ο Μπουσκέτς, θα με είχαν διώξει από την Ισπανία»

 

«Υπάρχει οργανωμένο έγκλημα στο ποδόσφαιρο»

 

O Bαρούχας για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

 

Στο πλευρό του Μπενίτεθ ο 19χρονος Ισαΐδης

 

Πλάθα: «Κόντρα στα προγνωστικά στο ΟΑΚΑ»

 

Live Streaming.21:45 Paris Saint Germain - Chelsea 3-1(video),Real Madrid - Borussia Dortmund 3-0(video) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: