14 Απρ 2014

Παπαδημητρίου: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο σε παρακμή»

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η αξιοπιστία σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης
Την απογοήτευσή του για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Γιάννης Παπαδημητρίου επισημαίνοντας πως βρίσκεται στη μεγαλύτερή του παρακμή αυτή την περίοδο. Επίσης επεσήμανε πως το θέμα της αξιοπιστίας είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χώρος, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονά του για τον προγραμματισμό του μπαράζ που είναι σχεδόν σε δυο μήνες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης στον Sentra 103,3:
Για το πώς μπορεί να βρει δύναμη η ομάδα, να προπονηθεί 1,5 μήνα και να πάει να παίξει μια σεζόν σ' ένα ματς: «Δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Ξεκινήσαμε 19 Ιουνίου προετοιμασία γιατί ήμασταν αναγκασμένοι να παίξουμε Ευρώπη. Και φτάνουμε να παίξουμε το μπαράζ και να ξεκινήσουμε άμεσα προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Να μας πουν πως θα περάσουμε αυτή τη διαδικασία».
Για την ευθύνη των ομάδων: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα βρίσκεται στην μεγαλύτερη παρακμή του και δεν το λέω επειδή η Ξάνθη είναι στο μπαράζ. Γι αυτό τα γήπεδα είναι άδεια. Ο κόσμος χθες την πήρε τη νίκη. Έχει φρικάρει με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και η ομάδα κινδυνεύει μετά από 25 χρόνια να υποβιβαστεί και γι αυτό γέμισε το γήπεδο. Κι εμείς, ωστόσο, έχουμε ευθύνη».
Για το πού εντοπίζει το πρόβλημα: «Μέχρι το Δεκέμβρη δεν ξέρανε πόσοι θα πέσουν και πόσοι θα μείνουν. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι η αξιοπιστία. Σε κανένα άλλο πρωτάθλημα δεν προβλέπονται οι βαθμολογικές γραμμές σωτηρίας. Οι περισσότεροι λένε εδώ και 2 μήνες ότι η σωτηρία πάει στους 38 βαθμούς. Όταν το λέμε δυο μήνες και επιβεβαιώνεται, δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία στο πρωτάθλημα. Φέτος όλοι οι μάγοι του ελληνικού ποδοσφαίρου το ξέραμε 2 μήνες ότι θα πάει στους 38 βαθμούς. Πώς να μας πιστέψουν οι φίλαθλοι; Χθες είχε 8.000 κόσμο το γήπεδο. Πως θα τους κοροϊδέψουμε αυτούς τους ανθρώπους; Βάζω κι εμάς μέσα που συμμετέχουμε στην κατηγορία».
Για το αν επιλέγει αντίπαλο ενόψει πλέι οφ: «Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο και θα το κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι. Δεν το περιμέναμε ότι θα μπούμε σ' αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι θέμα επιλογής. Έχουμε περιθώριο να βλέπουμε τις ομάδες και όποια κι αν έρθει δεν μας νοιάζει. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα».
Γιατί έφτασε σ' αυτό το σημείο: «Σίγουρα έχουν γίνει λάθη. Το ποδόσφαιρο κάνει κύκλους δεν μπορείς να είσαι τοπ. Γενικότερα έχουμε κάνει λάθη, αλλά ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά αντιμετωπίζουμε και διάφορα άλλα προβλήματα. Από εκεί και πέρα, πρέπει να σωθούμε και να πάμε την ομάδα εκεί που την αξίζει. Και το αξίζει κι ο κόσμος της, που στήριξε την ομάδα. Ένας στόχος είναι αυτός ο κόσμος να είναι μόνιμα στο γήπεδο».
Για τα βασικά λάθη που έγιναν: «Ο κ. Πανόπουλος αναλαμβάνει πάντα τις ευθύνες του σαν καλός καπετάνιος κι αυτό έκανε. Όλοι έχουμε ευθύνες. Δεν νομίζω ότι μια μέρα μετά θα είναι σωστό να τα αναλύσουμε. Έχουν γίνει και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Αλλά όταν τελειώσει η σεζόν θα αναλύσουμε τα λάθη».
Για το αν μπορεί να υπάρξει λύση: «Νομίζω ότι θα πρέπει να κάτσουν όλοι οι ιδιοκτήτες σ' ένα τραπέζι αν θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου κι όχι της ομάδας τους. Και είναι εύκολο αν το θέλουν. Αλλά όλοι κοιτάζουν τη δική τους ομάδα και το καταλαβαίνω σ' ένα σημείο. Αλλά δεν το έχουν καν στο πίσω μέρος του μυαλού τους».
Για το πρόγραμμα της Ξάνθης ενόψει μπαράζ: «Θα φύγει για διακοπές αρκετές μέρες η ομάδα. Θα βάλουμε κάτω τον προπονητικό σχεδιασμό για το μπαράζ. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει και η ομάδα θα είναι έτοιμη για το παιχνίδι αυτό»

.Πηγή: OnSports

EYΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΟΥΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ!!!!

 

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 12.000 ΕΥΡΩ!!!.Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.

 

Live Streaming.21:45 Udinese - Juventus 0-2(video) Italy Serie A

 

Live Streaming.21:45 Roma - Atalanta Bergamo 3-1(video) Italy Serie A,Real Madrid - Almeria 4-0 (video)Spain LIGA BBVA

 

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ???.ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ....

 

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ...ΕΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.(ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ).Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΠΔΔ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ....(Ο χρωματισμος και ο σχολισμος του χειριστη του blog...δημοκρατικο ον δεν ειμαι και σε οποιον δεν αρεσει και εχει μεγαλωσει με ευγενης τροπους να αλλαξει πλευρο!!)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.



ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.... που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Τρίτη 23/08/2011 (νύχτα προς 24/08/11)????.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ FLY KAI H E.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΑ???.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!.

 

Αλέφαντος: «Κάτσε ρε Θεοδωρίδη, όλα θα τα πάρεις...»

 

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Ο Βατούτιν εν όψει Παναθηναϊκού

 

Επιστρέφει ο Φελπς!

 

Το preview για το Ρεάλ-Ολυμπιακός

 

Τεν Κάτε: Μπαρτσελόνα χωρίς τίτλους δεν είναι Μπαρτσελόνα

 

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Ξανά στις προπονήσεις της Ρεάλ ο Κεντίρα!

 

Με απίστευτο γκολ η Μπαρτσελόνα πήρε το Champions League Νέων (VIDEO)

 

Live Streaming.21:45 AC Milan - Catania 1-0 Italy Serie A

 

Ολυμπιακός και Μίλαν τίμησαν τα θύματα του Χίλσμπορο

 

Θέλουν Κλοπ για αντί Μαρτίνο στην Μπαρτσελόνα

 

H PAPA FRANCISCO TEAM! Δυο αποβολές στο πρώτο ματς της ομάδας του Πάπα!!!

 

Τάκλιν με το κεφάλι


"Ο Μουρίνιο επηρέασε τους διαιτητές"

Δεν υπάρχουν σχόλια: