7 Απρ 2014

Μιράντα: Στόχος μόνο η πρόκριση

Παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης σκέφτεται μόνο τη νίκη επί της αντιπάλου της, αλλά και την πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Ζοάο Μιράντα

Συνηθισμένοι στα μεγάλα παιχνίδια είναι οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης και για αυτό είναι επικεντρωμένοι μόνο στο πως θα αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα, όπως ανέφερε ο Ζοάο Μιράντα.
«Δεν σκεφτόμαστε τον αποκλεισμό. Είμαστε επικεντρωμένοι μόνο στην πρόκριση και στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα», τόνισε ο άσος της ισπανικής ομάδας και συμπλήρωσε:
«Η "Μπάρτσα" είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με όλους τους παίκτες της. Όμως, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και πρέπει να παίξουμε όπως στη Βαρκελώνη. Δεν είμαστε νευρικοί, είμαστε συνηθισμένοι στο να παίζουμε μεγάλα παιχνίδια».
Ο 29χρονος Βραζιλιάνος κατέληξε: «Το «Βιθέντε Καλντερόν» μας δίνει τη δύναμη που χρειαζόμαστε όταν τα πράγματα δυσκολεύουν».

Πηγή: AEK365

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan Italy Serie A ,Live Streaming.22:00 Tottenham Hotspur vs Sunderland.England Premier League Eastern European Time

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

Και τώρα αρχίζει η Euroleague...

 

Καλυμμένος για την αδειοδότηση


Τρέλα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

 

«Καμπανάκι» από Αναστασίου

 

Χωρίς κόσμο ο Απόλλων στο "Γ. Καραϊσκάκης"

 

ΟΦΗ: Ξεκούραση μετά την ανατροπή

 

Την Πέμπτη αρχίζουν τα πλέι οφ


Ταξιδεύει για το ρεκόρ ο Ρονάλντο

 

Μιχαήλ: «Δώσαμε το 1000%»

 

Πετρόπουλος: «Νίκη με Ολυμπιακό»

 

ΥΠΕΣΤΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΜΠΑ Νοκ-άουτ, ενόψει... αιωνίων, ο Τεόντοσιτς;

 

Τζέραρντ: «Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα»

 

Οι Έλληνες του εξωτερικού


 

Live η Συνέντευξη Τύπου για την φιέστα του Ολυμπιακού

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: