10 Απρ 2014

Ρισβάνης: Μόνο νίκη στην Ξάνθη

Πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στη φετινή «κομβική» σεζόν για τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Ο λόγος για τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος μίλησε στη NOVA με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος


Ο νεαρός αμυντικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στις φήμες περί μεταγραφής του σε άλλον σύλλογο, για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Ξάνθη και τον ημιτελικό του Κυπέλλου. με τον ΟΦΗ.
Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και τι άλλαξε στον δεύτερο γύρο:
«Δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι. Απλά πιστεύω ότι απελευθερωθήκαμε όλοι οι παίκτες πιο πολύ, οι πιο μικροί- όπως έχει πει και ο προπονητής μας- έχουμε ανέβει λίγο και ψυχολογικά και πιστεύω ότι όλα αυτά φαίνονται στον δεύτερο γύρο και γι' αυτό πηγαίνουμε τόσο καλά».
Για το αν έχουν παίξει ρόλο και οι εμπειρίες που αποκτούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας:
«Σίγουρα σε κάθε αγώνα μαθαίνεις. Ιδιαίτερα εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά που προερχόμαστε από τις Ακαδημίες. Σε κάθε αγώνα μαθαίνουμε και πιστεύω ότι αυτό έχει βοηθήσει πάρα πολύ».
Για το αν έχουν εφέτος οι βάσεις, ώστε ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο:
«Πιστεύω ότι κάθε χρόνο θα γινόμαστε και καλύτεροι. Θέλω να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία, να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και να κάνουμε ότι καλύτερο και πιστεύω ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».
Για το αν το μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού πηγαίνει πιο πολύ στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ απ' ότι στο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη:
«Όχι, δεν πηγαίνει. Μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε την Κυριακή, ώστε να πάμε στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή και μετά ακολουθεί ο ημιτελικός με τον ΟΦΗ που είναι... τελικός για εμάς».
Για το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια:
«Λογικά θα πιέσουν πολύ, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχουμε δυσκολία. Πιστεύω ότι θα πάρουμε το παιχνίδι και θα πάμε καλά στα πλέι οφ».
Για το που θα κριθεί η νίκη στον αγώνα της Κυριακής:
«Σίγουρα είναι σημαντικό ποιος θα σκοράρει πρώτος. Αλλά το καλό για εμάς είναι ότι οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ μεγάλο άγχος, κάτι που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και να πάμε καλά».
Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα:
«Σίγουρα μπορούμε να το ανατρέψουμε. Θα παίξουμε στο γήπεδο μας, με τον κόσμο μας στο πλευρό μας- και απ' ότι ακούω θα είναι γεμάτη η Λεωφόρος- και πιστεύω ότι θα περάσουμε στον τελικό».
Για την πρώτη του επαγγελματική σεζόν στον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για την απόκτηση του:
«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Από τις Ακαδημίες, το τεχνικό τιμ, όλους... Ακούγονται, θα ακούγονται πράγματα, μπορεί να ακουστούν και χειρότερα ή καλύτερα... Το θέμα είναι ότι πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά μου, όπως κάθε νέος παίκτης και ότι καλύτερο να γίνει. Αλλά αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου είναι ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα χρόνια».

Πηγή: AEK365

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 12.000 ΕΥΡΩ!!!.Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.

 

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ...ΕΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.(ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ).Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΠΔΔ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ....(Ο χρωματισμος και ο σχολισμος του χειριστη του blog...δημοκρατικο ον δεν ειμαι και σε οποιον δεν αρεσει και εχει μεγαλωσει με ευγενης τροπους να αλλαξει πλευρο!!)

 

Live Streaming.22:05 Juventus vs Olympique Lyon 2-1,SL Benfica vs AZ 2-0,Valencia CF vs FC Basel 3-0,FC Sevilla vs FC Porto 4-1 Europa League

 

Live Streaming.21:45 Olympiacos vs Panathinaikos 68-65(video),FC Barcelona vs Laboral Kutxa 86-97

 

Χωρίς Ρονάλντο στον τελικό με Μπαρτσελόνα

 

Live Streaming.21:05 Maccabi Tel Aviv vs CSKA Moscow 76-81.Euroleague

 

Από συμπαίκτες διεκδικούν την κούπα...

 

Μίτσελ: «Θέλω να συνεχίσω, αρκεί...»

 

Live Streaming.20:00 Fenerbahce - Anadolu Efes Istanbul 84-65 Euroleague

 

Ρισβάνης: Μόνο νίκη στην Ξάνθη


ΠΡΩΗΝ ΣΕΝΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Στους Γουόριορς μέχρι το τέλος ο Άρμστρονγκ

 

Η ποινή του Στοχ παραμένει...

 

Κάτι... τρέχει με τον Μέσι

 

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ Ο Μουρίνιο φώναξε, αποβλήθηκε και θα πληρώσει...

 

ΑΕΚ: Ψάχνουν λύση για το χαρτόσημο

 

Μουντιάλ: H ιστορική νίκη της Β. Ιρλανδίας

 

Ποιος θα σφυρίξει το παιχνίδι-"φωτιά" στην Τούμπα!

 

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid - Barcelona 1-0(video),Bayern Munchen - Manchester United 3-1(video) Champions League

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: