9 Απρ 2014

«Θα είμαστε πιο δυνατοί στα πλέι οφ»

Δεν υπάρχει κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ που να έμεινε στην προσπάθεια ή έστω στη μείωση της τελικής διαφοράς στην ήττα από τον Παναθηναϊκό.


Όλοι τους είχαν μία απογοήτευση από τη νέα ήττα και ο Λεωνίδας Κασελάκης, που ποτέ δεν περιαυτολογεί, ξεκαθάρισε: «Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι με μία από τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αλλά αυτό είναι θέμα του αντιπάλου μας. Εμείς δεν κάναμε ό,τι έπρεπε για να κερδίσουμε. Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι στο σπίτι μας όταν παίζουμε όπως πρέπει μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.
Εντάξει, ο Παναθηναϊκός ξέρει να χτυπάει στις αδυναμίες των αντιπάλων του, αλλά έπρεπε κι εμείς να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε καίρια σημεία της άμυνας και της επίθεσης. Μπορεί να είχαμε μεμονωμένα καλές στιγμές, έχουμε ποιότητα, αλλά το θέμα είναι στα πλέι οφ που έρχονται να μην επαναληφθούν εικόνες όπως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Γιατί θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια, όχι μόνο σε κάποιες στιγμές να παίζουμε όμορφο μπάσκετ, αλλά και στα 40΄ λεπτά ενός αγώνα. Πρέπει να είμαστε σε καλύτερο επίπεδο σταθερότητας, γιατί η διάρκεια είναι αυτή που μας έλειψε».
Ο ΠΑΟΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τερματίσει 4ος στην κανονική περίοδο, όπως και πέρσι, αλλά ο φορ του υπογραμμίζει: «Από μας εξαρτάται τι θα κάνουμε στα πλέι οφ. Εντάξει, το περσινό πάθημα με το Ρέθυμνο έχει και τις αιτίες του, γιατί πήγαμε στα πλέι οφ χωρίς τον Μαγκράθ που η φυγή του μας επηρέασε πολύ κι ας είχαμε κάνει νίκες όταν αποχώρησε. Ήταν πολύ σημαντική η απώλειά του. Κι έπειτα ο Λάζαρος έπαιξε χωρίς... γόνατα κι έκανε ηρωισμό όσο αγωνίστηκε...
Φέτος, όμως, είναι διαφορετικά για μας, έχουμε μεγαλύτερο βάθος ως ομάδα, έχουμε πολυπρόσωπη επίθεση και εμπειρία από τα διαδοχικά παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα στον πρώτο γύρο. Γνωρίζουμε πώς να εξοικονομούμε δυνάμεις σε αγώνες κάθε τρεις ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί στα φετινά πλέι οφ. Θα παίξουμε με την Κηφισιά, αλλά μέχρι τότε θα δουλέψουμε πολύ σκληρά. Κι αν θέλετε στο βάθος του μυαλού μας δεν έχουμε μόνο τον πρώτο γύρο αλλά και κοιτάμε και πιο μακριά. Δεν θέλουμε να λέμε ότι είναι ταβάνι για μας η 3η ή η 4η θέση γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι στην έδρα μας κι έχοντας διάρκεια μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και το δείξαμε ακόμη και στο άδειο «παλατάκι» με τον Ολυμπιακό».
Από sport103.gr

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid - Barcelona,Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Manchester United Champions League

 

Ο «ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Κόλινς: «Προσπαθώ να μένω συνεπής στο πλάνο»

 

Έκανε εξετάσεις ο Ρονάλντο

 

Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης


Θέλει Σκουφέτ η Μίλαν

 

Ιταλικό… πρέσινγκ σε Καρέλη

 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑΝ Αντσελότι: «Υποφέραμε!»

 

Σάντος: "Έχω αρχίσει επαφές, αλλά δεν βιάζομαι"

 

Σάλος με τις δηλώσεις Πελέ

 

Σα να έπαιζε ο Ρονάλντο! (vid)

 

Τι λένε Αλβέρτης-Μπαρτζώκας πριν το ντέρμπι!

 

Μόγιες: "Θέλουμε τελικό Champions League"

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

 

Live Streaming.21:45 Chelsea - Paris Saint Germain 2-0,Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0(στοιχεια των αγωνων) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: