7 Απρ 2014

Τζέραρντ: «Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα»

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο Στίβεν Τζέραρντ, εν όψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ», σχετικά με το αν θα κρίνει τον εφετινό τίτλο. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ υπογράμμισε πως υπάρχει δρόμος ακόμα και πως δε μπορεί να κριθεί το εφετινό πρωτάθλημα, από μία αναμέτρηση.

Αρχικά, ο έμπειρος μέσος τόνισε στο «Sky Sprots»: «Υπάρχουν ακόμα κάποια δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».
Στη συνέχεια τόνισε για το αν ο συγκεκριμένος αγώνα θα κρίνει το εφετινό πρωτάθλημα: «Αν μου πεις πως κερδίζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, απλά θα σου απαντήσω πως το μόνο που θα κάνουμε είναι να πάρουμε προβάδισμα τριών βαθμών και θα έχουμε μπροστά μας, τέσσερα μεγάλα παιχνίδια έως το φινάλε της σεζόν».

Πηγή: AEK365

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan Italy Serie A ,Live Streaming.22:00 Tottenham Hotspur vs Sunderland.England Premier League Eastern European Time

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

Και τώρα αρχίζει η Euroleague...

 

Καλυμμένος για την αδειοδότηση

 

Μιράντα: Στόχος μόνο η πρόκριση

 

Τρέλα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

 

«Καμπανάκι» από Αναστασίου

 

Χωρίς κόσμο ο Απόλλων στο "Γ. Καραϊσκάκης"

 

ΟΦΗ: Ξεκούραση μετά την ανατροπή

 

Την Πέμπτη αρχίζουν τα πλέι οφ


Ταξιδεύει για το ρεκόρ ο Ρονάλντο

 

Μιχαήλ: «Δώσαμε το 1000%»

 

Πετρόπουλος: «Νίκη με Ολυμπιακό»

 

ΥΠΕΣΤΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΜΠΑ Νοκ-άουτ, ενόψει... αιωνίων, ο Τεόντοσιτς;


Οι Έλληνες του εξωτερικού


 

Live η Συνέντευξη Τύπου για την φιέστα του Ολυμπιακού

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: