9 Απρ 2014

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑΝ Αντσελότι: «Υποφέραμε!»

Αντσελότι: «Υποφέραμε!»
Η Ρεάλ υπέφερε απέναντι στη Ντόρτμουντ, στην ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League στην Γερμανία (08/04), όπως δήλωσε ο προπονητής της «Βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, μετά την ήττα της ισπανικής ομάδας με 2-0 από τους «κιτρινόμαυρους». Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι αυτό που κρατάνε είναι την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης και στάθηκε στο χαμένο πέναλτι της ομάδας του, πριν σκοράρει ο Ρόις το πρώτο γκολ για την Ντόρτμουντ.
Ο Αντσελότι όσον αφορά το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν καθησυχαστικός και δήλωσε ότι ο Πορτογάλος είναι καλά, αλλά δεν έπαιξε διότι δεν ήθελαν να ρισκάρουν. Ο Ρονάλντο έκανε προπόνηση μόνο 20 λεπτά την Δευτέρα (07/04) και χθες (08/04) έμεινε στον πάγκο.
«Ήταν μια νύχτα που υποφέραμε, αλλά στο τέλος ήμασταν χαρούμενοι γιατί ήμασταν στα ημιτελικά. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε πολύ την μπάλα. Βελτιωθήκαμε μετά το ημίχρονο. Χρειάστηκε να ανέβουμε λίγο και να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα χρειαζόταν ενθάρρυνση κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.
Για μένα το κλειδί του αγώνα ήταν το πέναλτι που χάσαμε. Ο Ρονάλντο είναι ΟΚ, αλλά προτιμήσαμε να μην ρισκάρουμε μαζί του σήμερα. Θα έχει αναρρώσει πλήρως για τους ημιτελικούς. Σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης όποιον αντίπαλο και να αντιμετωπίσεις θα είναι δύσκολος», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής.

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid - Barcelona,Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Manchester United Champions League

 

Ο «ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Κόλινς: «Προσπαθώ να μένω συνεπής στο πλάνο»

 

Έκανε εξετάσεις ο Ρονάλντο

 

Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης

 

«Θα είμαστε πιο δυνατοί στα πλέι οφ»

 

Θέλει Σκουφέτ η Μίλαν

 

Ιταλικό… πρέσινγκ σε Καρέλη

 

Σάντος: "Έχω αρχίσει επαφές, αλλά δεν βιάζομαι"

 

Σάλος με τις δηλώσεις Πελέ

 

Σα να έπαιζε ο Ρονάλντο! (vid)

 

Τι λένε Αλβέρτης-Μπαρτζώκας πριν το ντέρμπι!

 

Μόγιες: "Θέλουμε τελικό Champions League"

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

 

Live Streaming.21:45 Chelsea - Paris Saint Germain 2-0,Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0(στοιχεια των αγωνων) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: