7 Απρ 2014

Τρέλα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Σε διάστημα έξι ωρών από την κυκλοφορία τους εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του δεύτερου ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (16 Απριλίου) και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το περιμένουν με ανυπομονησία, ελπίζοντας στην ανατροπή του 2-1 στο Καραϊσκάκη και στην πρόκριση στο μεγάλο τελικό.
Από το πρωί της Δευτέρας οι φίλοι του "Δικεφάλου" έσπευσαν στα εκδοτήρια να προμηθευτούν το δυσεύρετο εισιτήριο και το απόγευμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως "τα εισιτήρια για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν τόσο από τα εκδοτήρια, όσο και από το internet".

Πηγή: Contra

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan Italy Serie A ,Live Streaming.22:00 Tottenham Hotspur vs Sunderland.England Premier League Eastern European Time

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

Και τώρα αρχίζει η Euroleague...

 

Καλυμμένος για την αδειοδότηση

 

Μιράντα: Στόχος μόνο η πρόκριση


«Καμπανάκι» από Αναστασίου

 

Χωρίς κόσμο ο Απόλλων στο "Γ. Καραϊσκάκης"

 

ΟΦΗ: Ξεκούραση μετά την ανατροπή

 

Την Πέμπτη αρχίζουν τα πλέι οφ

Ταξιδεύει για το ρεκόρ ο Ρονάλντο

 

Μιχαήλ: «Δώσαμε το 1000%»

 

Πετρόπουλος: «Νίκη με Ολυμπιακό»

 

ΥΠΕΣΤΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΜΠΑ Νοκ-άουτ, ενόψει... αιωνίων, ο Τεόντοσιτς;

 

Τζέραρντ: «Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα»

 

Οι Έλληνες του εξωτερικού


 

Live η Συνέντευξη Τύπου για την φιέστα του Ολυμπιακού

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: