8 Απρ 2014

Επαφές Σαββίδη και για τον ημιτελικό

Στην Θεσσαλονίκη παραμένει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μετά την παρακολούθηση του νικηφόρου αγώνα του Δικεφάλου επί του Ατρομήτου. Ο Σαββίδης έδειχνε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση της ομάδας στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, έχει όμως επικεντρώσει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου.
Ο Σαββίδης έχει ζητήσει από τους παίκτες και τον προπονητή να οδηγήσουν την ομάδα σε νίκη - πρόκριση στον τελικό. Είναι μία επιθυμία που την είχε εκφράσει εδώ και μήνες καθώς είχε τεθεί ως βασικός στόχος η διεκδίκηση και η κατάκτηση του κυπέλλου. Σύμφωνα με όσα έλεγαν άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, ο μεγαλομέτοχος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το ανεπανάληπτο sold out που σημειώθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είναι ξεκάθαρο πως και ο ίδιος ανυπομονεί να γευθεί την χαρά της πρόκρισης μαζί με τους χιλιάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο γήπεδο. Ο Σαββίδης, σύμφωνα με όσα είπε στους συνεργάτες του, θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη τις ημέρες που ακολουθούν μέχρι και τον ημιτελικό του κυπέλλου.
Οι επαφές του πάντως με τους συνεργάτες του συνεχίστηκαν και χθές για όλα τα θέματα που τον αφορούν. Ο ίδιος περιμένει θετική εξέλιξη εντός των ημερών τόσο στο θέμα του αθλητικού κέντρου που επιθυμεί να κατασκευάσει στην Θέρμη, όσο και στο θέμα της ρύθμισης των χρεών πρός το δημόσιο, όπως ανέφερε και ο εκ των στενών συνεργατών του Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.
Από sigmalive.gr

Πηγή: PaokMania

Live Streaming.21:45 Chelsea - Paris Saint Germain 2-0,Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0(στοιχεια των αγωνων) Champions League

Στο εξωτερικό λένε «Διαμαντίδης και Σπανούλης» (pics &vids)

 

Ξάνθη: «Ήρωας του 1821 ο επόπτης Καρατζίκας»!

 

Παρακολουθεί Κώστα Τσιμίκα ο ΠΑΟΚ

 

Γκουαρντιόλα: «Περιμένουμε να παίξει πολύ αμυντικά η Μάντσεστερ»

 

Τσάβι: «Ο Νεϊμάρ μπορεί να κάνει τη διαφορά»

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

 

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan 1-2 Italy Serie A,Tottenham Hotspur vs Sunderland 5-1(vid).England Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: