19 Απρ 2014

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ Το ιστορικό τρεμπλ, οδηγός σε Μαδρίτη και Μόναχο


Το ιστορικό τρεμπλ, οδηγός σε Μαδρίτη και Μόναχο
Η μία, παρ' ότι έχει δικαιωματικά τον τίτλο της «βασίλισσας» στην Ευρώπη (εννέα Πρωταθλητριών είναι αυτά...), δεν έχει κατακτήσει ποτέ το τρεμπλ. Η άλλη τα κατάφερε πέρυσι, αλλά, ούσα τελειομανής και... αχόρταγη, θέλει να το κάνει και φέτος. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου είναι πλέον οι μοναδικές ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να κατακτήσουν το τρεμπλ. Να καταφέρουν, δηλαδή, ό,τι άλλες επτά ομάδες στο παρελθόν. Σέλτικ (1967), Αγιαξ (1972), Αϊντχόφεν (1988), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1999), Μπαρτσελόνα (2009), Ιντερ (2010) και Μπάγερν (2013) πέτυχαν το απόλυτο σε μια σεζόν για ομάδα που αγωνίζεται στη «γηραιά ήπειρο»: Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ. Μαδριλένοι και Βαυαροί κρατούν «ζωντανό» αυτό το όνειρο, αλλά ένας εκ των δύο θα πάψει να κάνει τέτοια σχέδια από το βράδυ της 29ης Απριλίου, όταν και θα ολοκληρωθεί η μεταξύ τους ρεβάνς στην «Αλιάντς Αρένα».
Η Ρεάλ φτάνει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με το ερωτηματικό του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και την τεράστια ψυχολογική ώθηση της κατάκτησης του Κυπέλλου εις βάρος της Μπαρτσελόνα, την ώρα που στο πρωτάθλημα περιμένει δύο «γκέλες» της Ατλέτικο (κομματάκι δύσκολο φαντάζει αυτό...) για να της... κλέψει στο νήμα τον τίτλο.
Η Μπάγερν, η οποία καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί (έστω και με βραχεία κεφαλή, τον έχει), φτάνει σε αυτά τα ματς με τα σύννεφα που έχουν προκαλέσει οι τελευταίες της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αλλά και τις αμφιβολίες που προέκυψαν για το παιχνίδι της εξαιτίας του (υπερβολικού;) ροτέισον που εφάρμοσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Το πρωτάθλημα έχει γίνει δικό της προ πολλού, στον τελικό του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει την «παλιόφιλη» Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά πριν από αυτόν (17 Μαΐου) έχει το διπλό ραντεβού-ξεκαθάρισμα με τη «βασίλισσα».
Το ιστορικό τρεμπλ, οδηγός σε Μαδρίτη και Μόναχο Οι αναμνήσεις από τις μεταξύ τους κόντρες στα ημιτελικά του 2012, όταν η Μπάγερν είχε αποκλείσει τη Ρεάλ του Ζοσέ Μουρίνιο, είναι νωπές. Ο Κριστιάνο, εκ των μοιραίων εκείνου του αποκλεισμού, έχοντας χάσει πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία από τα έντεκα βήματα, θέλει τη ρεβάνς. Το τρεμπλ φαντάζει ακόμα μακρινό, αλλά όποια ομάδα επικρατήσει σε αυτήν τη διπλή «τιτανομαχία» θα το δει λίγο πιο κοντά...
ΤΟ... ΑΛΛΟ ΤΡΕΜΠΛ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ
Οταν λέµε τρεµπλ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, εννοούµε πρωτάθληµα, κύπελλο και Τσάµπιονς Λιγκ. Στην περίπτωση της Μπενφίκα, αλλάζει το ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά η σηµασία του, εφόσον επιτευχθεί, θα είναι πολύ µεγάλη. Πέρυσι και µέσα σε λίγες ηµέρες, οι «αετοί» έχασαν τα πάντα: Το πρωτάθληµα από την Πόρτο, το Γιουρόπα Λιγκ από την Τσέλσι και το Κύπελλο από την Γκιµαράες. Φέτος, η οµάδα του Ζόρζε Ζέσους (φωτό) βρίσκεται αγκαλιά µε το πρωτάθληµα, στον τελικό του Κυπέλλου θα παίξει µε την Ρίο Αβε και στο Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται αντιµέτωπη στα ηµιτελικά µε τη Γιουβέντους. Θα µπορέσει η «µεγάλη κυρία» να σταθεί εµπόδιο στα όνειρά της;
ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ «ΡΙΠΙΤ» Ο ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ
Γιοκ Στιν, Στέφαν Κόβατς, Γκούους Χίντινκ, Αλεξ Φέργκιουσον, Πεπ Γκουαρδιόλα, Ζοσέ Μουρίνιο και Γιουπ Χάινκες. Τι κοινό έχουν αυτοί οι επτά προπονητές; Γεύτηκαν µε τις οµάδες τους το νέκταρ ενός τρεµπλ. Ποιος µπορεί να γίνει ο πρώτος που θα το επαναλάβει; Μα, φυσικά, ο Καταλανός προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος, ύστερα από ένα χρόνο ξεκούρασης και περισυλλογής στη Νέα Υόρκη, επέστρεψε στο προσκήνιο πιο φρέσκος και δυνατός, παραλαµβάνοντας τη βαριά κληρονοµιά που του άφησε ο Χάινκες. Προς το παρόν, οι ώµοι του Πεπ δείχνουν να αντέχουν...

Πηγή: Goal

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 12.000 ΕΥΡΩ!!!.Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.



Live Streaming.22:30 Los Angeles Clippers VS Golden State Warriors 105-109 NBA

 

Γεννημένος πρωταθλητής...

 

Live Streaming.Fiorentina vs Roma 0-1 (video)SERIA A

 

Τράβηξε... 21 με άσο τον Μπιέλιτσα ο Ομπράντοβιτς

 

Δύσκολη επιστροφή για Μπάγερν(videos)


Live Streaming.19:30 Toronto Raptor VS Brooklyn Nets84-97 NBA - Play Offs

 

Πολ ΜακΚάρτνι σε Σουάρες: "Η Ουρουγουάη δεν θ' αποκλειστεί από την Αγγλία. Η Αγγλία θα κατακτήσει το τρόπαιο"

 

Live Stramining.19:30Juventus vs Bologna 1-0(video) Serie A

 

Live Streaming.16:00 Udinese - SSC Napoli 1-1,Parma - Inter 0-1,Italian Serie A(αποτελεσματα)

 

Live Streaming.17:00 Osasuna vs Valencia 1-1

 

Ματς θρίλερ με γκολ Σαμαρά

 

Live Streaming.19:30 Chelsea vs Sunderland 1-2(video).English Premier League

 

Live Streaming.14:45 Tottenham - Fulham 3-1(video) England Premier League

 

Βελλής: «Ο θάνατος του ποδοσφαίρου»

 

Λάσμε: «Σκληρή ήττα»

 

Ρίγη συγκίνησης στον πρώτο Επιτάφιο στα Κατεχόμενα ύστερα από 6 σχεδόν δεκαετίες (ΦΩΤΟ/VIDEO)


Σκόνδρας: "Το θέλουμε όλοι"

 

ΟΡΕΣΤΗ, ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΜΠΑΛΑ! Η Γρανάδα θέλει, ο Καρνέζης ζητά... χρόνο

 

Στο πλευρό του Καλάθη η ένωση παικτών του ΝΒΑ

 

Live Streaming.21:45 Armania Jeans Milano - Maccabi Tel Aviv 91-77 Euroleague

 

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 12.000 ΕΥΡΩ!!!.Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.

 

EYΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΟΥΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ!!!!

 

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 12.000 ΕΥΡΩ!!!.Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.


ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ...ΕΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.(ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ).Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΠΔΔ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ....(Ο χρωματισμος και ο σχολισμος του χειριστη του blog...δημοκρατικο ον δεν ειμαι και σε οποιον δεν αρεσει και εχει μεγαλωσει με ευγενης τροπους να αλλαξει πλευρο!!)

 

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ???.ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ....

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.



ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.... που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Τρίτη 23/08/2011 (νύχτα προς 24/08/11)????.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ FLY KAI H E.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΑ???.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: