8 Απρ 2014

Τσάβι: «Ο Νεϊμάρ μπορεί να κάνει τη διαφορά»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βραζιλιάνο ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα
Το εγκώμιο του Νεϊμάρ έπλεξε ενόψει της ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, Ο διεθνής Ισπανός μέσος τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί να κάνει τη διαφορά για τους Καταλανούς, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Ντιέγκο Κόστα για τους Μαδριλένους.
«Ο Νεϊμάρ νιώθει σημαντικός και κάνει τη διαφορά για μας. Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο και θα είναι εξίσου σημαντική η παρουσία του στη ρεβάνς της Τετάρτης (9/4)» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην εφημερίδα «As».
Επίσης, συμπλήρωσε: «Ο Ντιέγκο Κόστα είναι πολύ σημαντικός για την Ατλέτικο. Κερδίζει φάουλ, κάνει δύσκολη τη δουλειά των κεντρικών αμυντικών, είναι γρήγορος και τρέχει σε όλο το ματς. Είναι παίκτης-κλειδί για την Ατλέτικο και η απουσία του θα είναι σημαντική».

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:45 Chelsea - Paris Saint Germain 2-0,Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0(στοιχεια των αγωνων) Champions League


Λάτσιο: Ένα μήνα εκτός ο Κλόσε

 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η επιστροφή του Πάργκο στο Τελ Αβίβ

 

Επαφές Σαββίδη και για τον ημιτελικό

 

Λεβάντε: Πλήγμα με Ίβανσιτς

 

Στιγμές από το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

 

Σαμπάολι: «Κανένα περιθώριο για λάθη»

 

Στο εξωτερικό λένε «Διαμαντίδης και Σπανούλης» (pics &vids)

 

Ξάνθη: «Ήρωας του 1821 ο επόπτης Καρατζίκας»!

 

Παρακολουθεί Κώστα Τσιμίκα ο ΠΑΟΚ

 

Γκουαρντιόλα: «Περιμένουμε να παίξει πολύ αμυντικά η Μάντσεστερ»


Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

 

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan 1-2 Italy Serie A,Tottenham Hotspur vs Sunderland 5-1(vid).England Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: