12 Απρ 2014

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Πρόβλημα με τον Κομπανί στην Σίτι!

Πρόβλημα με τον Κομπανί στην Σίτι!
Ώρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» (13/04), ο Βίνσεντ Κομπανί χτύπησε στην τελευταία προπόνηση των «πολιτών». Ο Βέλγος σέντερ μπακ προσγειώθηκε ανώμαλα μετά από σύγκρουση με τον Ρίτσαρντς την ώρα που οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι έκαναν προπόνηση στα φάουλ.
Οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και υπάρχει φόβος ότι πρόκειται για έναν τραυματισμό στο γόνατο.
Τώρα, οι γιατροί της Σίτι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν το αν ο παίκτης θα μπορέσει να παίξει ή όχι στο… ντέρμπι τίτλου με την Λίβερπουλ.
Σε περίπτωση, που ο Κομπανί δεν τα καταφέρει πιθανότατα ο Πελεγκρίνι θα πάει σε μια λύση ανάγκης για την άμυνα και θα χρησιμοποιήσει τον αμυντικό μέσο, Χάβι Γκαρθία .

Πηγή: Goal

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 12.000 ΕΥΡΩ!!!.Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.


Live Streaming.21:45 Roma - Atalanta Bergamo 3-1(video) Italy Serie A,Real Madrid - Almeria 4-0 (video)Spain LIGA BBVA

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Ο Ούκιτς εν όψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Live Streaming.21:00 Granada CF vs FC Barcelona 1-0(video) Spain LIGA BBVA


Προς σωτηρία η Στουτγκάρδη, δύσκολα το Αμβούργο Βόλφσμπουργκ - Νυρεμβέργη 4-1

 

Απίστευτο ατύχημα στη Μόντσα

 

Live Streaming.19:30 Bayern Munchen - Borussia Dortmund 0-3(videos) Germany 1. Bundesliga

 

Live Streaming.17:00 West Bromwich - Tottenham 3-3,Crystal Palace - Aston Villa 1-0,Fulham - Norwich 1-0,Southampton FC - Cardiff 0-1,Stoke - Newcastle 1-0,Sunderland - Everton FC 0-1 σε γραφική απεικόνιση.Premier League



ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ξεφτίλισε μία διοργάνωση!

 

ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ Από σήμερα τα εισιτήρια για το ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ

 

Με νέο αίμα στο φινάλε

 

«Η Μπάρτσα είναι χωρίς προπονητή»

 

Νάτχο: «Και Κύπελλο και πρωτιά στα πλέι οφ»

 

Σενάρια για Φαν Γκάαλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Live Streaming.21:30 FC Schalke 04 vs Eintracht Frankfurt 2-0 Germany 1. Bundesliga

 

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ...ΕΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.(ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ).Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΠΔΔ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ....(Ο χρωματισμος και ο σχολισμος του χειριστη του blog...δημοκρατικο ον δεν ειμαι και σε οποιον δεν αρεσει και εχει μεγαλωσει με ευγενης τροπους να αλλαξει πλευρο!!)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.


ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.... που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Τρίτη 23/08/2011 (νύχτα προς 24/08/11)????.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ FLY KAI H E.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΑ???.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: