1 Απρ 2014

«Βαθιά απώλεια ο χαμός του Κυράστα»

«Βαθιά απώλεια ο χαμός του Κυράστα»Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κυράστας ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Παναθηναϊκού.

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κυράστας, «μια βαθιά απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί είχε να προσφέρει ακόμα πολλά», όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος.
Η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο κόσμος του Συλλόγου, τιμάμε τη μνήμη ενός μαχητή και σπουδαίου ανθρώπου που οδήγησε ως παίκτης και ως προπονητής το Τριφύλλι σε κατακτήσεις τίτλων και σε σημαντικές ευρωπαϊκές πορείες.
Η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων από τον θάνατο του Γιάννη Κυράστα
«Ο Γιάννης Κυράστας ήταν ένας αυθεντικός άνθρωπος και σημαντικός αθλητής, σαν εκείνους που κάνουν τον Παναθηναϊκό Σύλλογο Μεγάλο. O πρόωρος χαμός του παραμένει μια βαθιά απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί είχε να προσφέρει ακόμα πολλά».
Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα του www.sport-fm.gr για τον Έλληνα προπονητή.

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 Barcelona - Atletico Madrid 1-1(video),Manchester United - Bayern Munchen 1-1(video) Champions League


Λάσμε: Ετοιμοι για Μάλαγα

 

Έφτασε το τέλος!

 

Μπλαν: «Πάντα με εντυπωσιάζει ο Αζάρ»

 

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ Δεν προπονήθηκαν Πρίντεζης και Περπέρογλου

 

Χωρίς Μαρσέλο με Ντόρτμουντ

 

Με Φουστέρ και Σαβιόλα απέναντι στον ΠΑΟΚ

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1/04/1991....


H ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 80.000 σημαίες στο Καμπ Νου απόψε

 

Γεωργιάδης: «Θέλουμε τον τίτλο» (vid)

 

Live Streaming.22:00 Livorno vs Inter 2-2(video) Serie A,Sunderland vs West Ham United 1-2(video) England Premier League

Δεν υπάρχουν σχόλια: