7 Απρ 2014

Μιχαήλ: «Δώσαμε το 1000%»

Στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Αλέξης Μιχαήλ.
Ο Έλληνας άσος των Ηπειρωτών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» για τη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων», αλλά και τη φετινή σεζόν του «Αίαντα» και τη «μάχη» της τελευταίας αγωνιστικής.
Συγκεκριμένα, μίλησε για:
Τη νίκη με τον Ολυμπιακό: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι χθες. Θέλαμε οπωσδήποτε του βαθμούς και ήμασταν τυχεροί που προηγηθήκαμε γρήγορα και όλα πήγαν καλά. Πριν την αναμέτρηση δεν περιμέναμε πως ο αγώνας θα είχε αυτή την εξέλιξη για εμάς. Είχαμε πολύ άγχος, όταν παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό δεν περιμένεις ότι μπορείς να πάρεις βαθμούς. Έπρεπε να δώσουμε το 1000% γιατί εμείς παίζαμε για την επόμενη μέρα μας. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ήρθε με πολλά νέα πρόσωπα, δοκιμάστηκαν παίκτες, εμείς θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Αλλά ας μην ξεχνάμε, ο Ολυμπιακός είναι πάντα... Ολυμπιακός».
Τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Φέτος η σεζόν δεν κύλησε τόσο καλά, όσο πέρυσι. Για εμάς η χρονιά δεν λειτούργησε από την αρχή καλά με την Ευρώπη, την προετοιμασία και τις προσδοκίες που είχαμε. Δεν ήρθαν κάποια καλά αποτελέσματα και αυτό είχε το αποτέλεσμα να χάσουμε την ηρεμία μας. Παίζαμε στα play off και δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε. Η διαφορά και το μυστικό της επιτυχίας της περσινής σεζόν ήταν ότι έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή κάθε Κυριακή χαιρόμασταν το παιχνίδι μας».
Την τελευταία αγωνιστική: «Πραγματικά θα γίνει πόλεμος, η μάχη της παραμονής έχει πάρει φωτιά. Ομάδες που δεν έχουν πάρει 10 βαθμούς σε όλο το γύρο, τους έχουν πάρει στους τελευταίους αγώνες. Ευτυχώς, εμείς δεν είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Από την εικόνα τους η Βέροια θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλά. Είναι σε καλύτερη μοίρα από τις άλλες ομάδες και αυτό γιατί έχει αλλάξει η εικόνα της. Ωστόσο, δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το τι μπορεί να γίνει».

Πηγη:Onsports

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan Italy Serie A ,Live Streaming.22:00 Tottenham Hotspur vs Sunderland.England Premier League Eastern European Time

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

Και τώρα αρχίζει η Euroleague...

 

Καλυμμένος για την αδειοδότηση

 

Μιράντα: Στόχος μόνο η πρόκριση

 

Τρέλα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

 

«Καμπανάκι» από Αναστασίου

 

Χωρίς κόσμο ο Απόλλων στο "Γ. Καραϊσκάκης"

 

ΟΦΗ: Ξεκούραση μετά την ανατροπή

 

Την Πέμπτη αρχίζουν τα πλέι οφ

 

Ταξιδεύει για το ρεκόρ ο Ρονάλντο


Πετρόπουλος: «Νίκη με Ολυμπιακό»

 

ΥΠΕΣΤΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΜΠΑ Νοκ-άουτ, ενόψει... αιωνίων, ο Τεόντοσιτς;

 

Τζέραρντ: «Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα»

 

Οι Έλληνες του εξωτερικού


 

Live η Συνέντευξη Τύπου για την φιέστα του Ολυμπιακού

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: