1 Μαρ 2014

Live Streaming.ΑΟΑΝ - ΑΕΚ 1-6


Άγιος Νικόλαος - ΑΕΚ 1-6

Ένα τρίλεπτο χρειάστηκε η ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη στον Άγιο Νικόλαο κόντρα στον ΑΟΑΝ. Με 6-1 επικράτησαν οι "κιτρινόμαυροι", που δυσκολεύονταν μέχρι το 60'. Τέσσερα γκολ ο Ντακόλ, γκολάρα ο Ανάκογλου.




Με τη νίκη έφυγε από τον Άγιο Νικόλαο η ΑΕΚ, που επικράτησε με 6-1 του ΑΟΑΝ, παρά το γεγονός ότι τα βρήκε σκούρα μέχρι το 66ό λεπτό. Η Ένωση χρειάστηκε τον Αλεσάντρε Ντακόλ για να ξεκολλήσει, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να πετυχαίνει τέσσερα γκολ, τα τρία εκ των οποίων μέσα σε 7 λεπτά.

Από το 66' μέχρι το 69', η ΑΕΚ πέτυχε τρία γκολ, μετατρέποντας το 1-1 σε 4-1, με τον Ανάκογλου μάλιστα να βρίσκει δίχτυα με έναν φανταστικό τρόπο. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε και η αποβολή του Μυρίλλα μόλις στο 33ο λεπτό. Έτσι, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Θύελλα Ραφήνας.
Ο αγώνας
Ιδανικά φάνηκε να ξεκινάει η αναμέτρηση για την ΑΕΚ, αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπρέσεβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Μυρίλλα. Ωστόσο, ο Κροάτης δεν σημάδεψε σωστά, στέλνοντας την μπάλα πολύ πάνω από τα δοκάρια του Μπρόκου, με συνέπεια να παραμείνει το 0-0. Το γκολ, όμως, ήρθε στο 18', όταν ο Ανάκογλου έκανε ένα σλάλομ από δεξιά, αποφεύγοντας τρεις αντιπάλους και με ωραίο αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία.
Μετά το γκολ, οι φιλοξενούμενοι "έκατσαν", επιτρέποντας στους Κρητικούς να αντιδράσουν και μάλιστα να ισοφαρίσουν. Συγκεκριμένα, στο 32ο λεπτό, ο Κοκολάκης εκτέλεσε ωραία ένα κόρνερ από αριστερά και ο Καρνιάτης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον Τσουκαλά και τον Βούρα για το 1-1.
Η χαρά κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα για τους γηπεδούχους, αφού ο έχων κάρτα από τη φάση του πέναλτι, Μυρίλλας, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη ένα λεπτό αργότερα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να συνεχίσει ο ΑΟΑΝ με δέκα παίκτες από το 33'. Ο Τραϊανός Δέλλας άδραξε την ευκαιρία κι έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας στον αγώνα τον Ντακόλ αντί του Τσουκαλά, αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε για τους "κιτρινόμαυρους" μέχρι το φινάλε του πρώτου 45αλέπτου, αφού ο Μπρόκος είπε "όχι" σε ωραίο πλασέ του Πόποβιτς στο 43'.
Δυνατά μπήκε στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ, που με τους Πλατέλλα και Ντακόλ απείλησε την εστία του Μπρόκου, με τον Βραζιλιάνο μάλιστα να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 61'. Τελικά το γκολ ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Ντακόλ δοκίμασε ένα σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία σε έναν αμυντικό των Κρητικών και κατέληξε στα δίχτυα. Δεν πέρασαν δύο λεπτά και ο ίδιος παίκτης βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά κενά που δημιουργήθηκαν στους γηπεδούχους.
Γκολ: 32' Καρνιάτης / 18', 69' Ανάκογλου, 66', 68', 73, 88' Ντακόλ
Κίτρινες κάρτες: Μυρίλλας, Χριστάκης, Καρνιάτης, Κωστάκης / Πλατέλλας, Πεταυράκης, Σταθάκης
Κόκκινη κάρτα: 33' Μυρίλλας
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Καβουσανός): Μπρόκος, Κωστάκης, Ιασωνίδης, Τσανάι, Δέλλιος, Χριστάκης (74' Γιάκοβιτς), Πηγιάκης, Μυρίλλας, Δήμας (46' Γκέκας), Κοκολάκης, Καρνιάτης
ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Τσουκαλάς (40' Ντακόλ), Πεταυράκης (78' Τσουμάγκας), Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Πόποβιτς (66' Γροντής), Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας

Πηγη:SPORT 24

Live Streaming.21:45 Roma - Inter0-0(video) Italy Serie A

 

Χάλκινο η Βουγιούκα στην Ιταλία

 

Αμφίβολος με Μιλάνο ο Σπανούλης

 

Live: Αρης-ΟΦΗ 0-0

 

Live Streaming.19:30 Southampton FC - Liverpool FC England Premier League 0-3,Bayern Munchen - FC Schalke 04 5-1 Germany 1. Bundesliga

 

Live Streaming.19:30 Aris Thessaloniki FC - OFI Crete 0-0

 

Ηλυσιακός - Πανιώνιος 73-87

 

Μπράμος: Πρέπει να είμαστε σταθεροί

 

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Σκόνδρας: «Στις λεπτομέρειες τα παιχνίδια με την Μπενφίκα»

 

Live Streaming.17:15 Veria FC - Apollon Smirnis 1-1

 

Έδινε και οδηγίες ο Λαμάρ Όντομ! (vid)

 

Live Streaming.17:00 Federer - Berdych 2-1 ATP Dubai Tennis

 

Live Streaming.17:00 Stoke - Arsenal 1-0,Fulham - Chelsea 1-3,Hull - Newcastle 1-4,Everton FC - West Ham 1-0

 

Live Streaming.15:00 Xanthi - Levadiakos 4-1

 

Pregame: Ξάνθη-Λεβαδειακός

 

Η UEFA για το ντέρμπι των «αιωνίων»

 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού


Αλέφαντος: «Ο τσολιάς ο Μόγιες»

 

Μουρίνιο: "Θα προτιμούσα να χάσω για να μείνει η Φούλαμ"

 

Το πρόγραμμα της Εθνικής στις ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: