17 Μαρ 2014

Live Streaming.20:00 Torino FC vs Napoli 0-1 Italy Serie A

Τορίνο - Νάπολι 0-1Η Τορίνο είχε δύο δοκάρια αλλά η Νάπολι είχε Ιγκουαΐν και στο 90' πήρε σημαντική νίκη (0-1) καθώς κυνηγάει την 2η θέση.
Ο Τσέζαρε Πραντέλι ήταν στις εξέδρες του «Ολίμπικο» για να δει τους Τσέρτσι και Ιμόμπιλε αλλά ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα εξέπληξε τους πάντες με την απόφαση του να αφήσει και τους δύο στον πάγκο. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, αντιθέτως, ήταν στην 11άδα της «Τόρο», που πρόσεξε για να μην αιφνιδιαστεί νωρίς από τη Νάπολι, ψάχνοντας την κόντρα για να «χτυπήσει». Θα μπορούσε να το κάνει στο 19' με τον Μετζιορίνι αλλά ο Ρέινα απέκρουσε, με τους Παρτενοπέι να προσπαθούν στη συνέχεια να ανοίξουν την άμυνα των γηπεδούχων. Αυτός που πήρε τις περισσότερες πρωτοβουλίες ήταν ο Μέρτενς αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε, με την Τορίνο να έχει την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με το δοκάρι του Μπόβο σε δυνατό σουτ στο 28'.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53' ήταν η σειρά του Μετζιορίνι να σημαδέψει το δοκάρι με πλασέ από κοντά καθώς η Τορίνο πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, απέναντι σε μια Νάπολι που δυσκολευόταν αρκετά να μκάνει φάσεις. Βλέποντας την ομάδα του να τα πάει καλά, ο Βεντούρα έριξε στον αγώνα τον Ιμόμπιλε για να γίνει η «γκρανάτα» πιο επικίνδυνη και στη συνέχεια ήρθε η ώρα και του Τσέρτσι καθώς οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να τα παίξουν όλα για όλα στο τελευταίο 20λεπτο. Η... κοιμισμένη Νάπολι, άλλωστε, προσφερόταν και φάνηκε στη φάση του 73', όταν ο Μπεχράμι έχασε εύκολα την μπάλα από τον Κούρτιτς και αυτός έκανε το γύρισμα για τον ελεύθερο Ιμόμπιλε αλλά την ώρα που οι οπαδοί στις εξέδρες... πανηγύριζαν για το γκολ, ο επιθετικός της «Τόρο» σούταρε ψηλά!
Η αντίδραση της Νάπολι, τελικά, ήρθε στα τελευταία λεπτά. Αρχικά απείλησε στο 85' ο Μέρτενς με ένα καλό σουτ που απέκρουσε ο Παντέλι και στο 90' ήρθε το... 0-1! Σε μια βαθιά μπαλιά που έγινε ο Γκλικ βρέθηκε στο έδαφος και ο Ιγκουαΐν το εκμεταλλεύτηκε και νίκησε τον πορτιέρε στο τετ α τετ, για το γκολ Νο15 στο πρωτάθλημα (στην πρώτη θέση μαζί με τον Κάρλος Τέβες). Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του σκόρερ στον Γκλικ, οι Παρτενοπέι πανηγύρισαν για μια νίκη που κλειδώνει την 3άδα και διατηρεί την ομάδα στη μάχη για την 2η θέση και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σάββατο (15/3)

Βερόνα-Ιντερ 0-2 (14' Παλάσιο, 63' Τζόναθαν)
Κυριακή (16/3)
Αταλάντα-Σαμπντόρια 3-0 (36' Καρμόνα, 42' Μποναβεντούρα, 56' Ντένις)
Μίλαν-Πάρμα 2-4 (57' Ραμί, 76' πεν. Μπαλοτέλι-9' πεν.,51' Κασάνο, 78' Αμάουρι, 95' Μπιαμπιανί)
Λιβόρνο-Μπολόνια 2-1 (47' Μπενάσι, 53' Παουλίνιο-86' πεν. Χριστοδουλόπουλος)
Σασουόλο-Κατάνια 3-1 (56' Τζάτζα, 62' Μισιρόλι, 89' Σανσόνε-31' Μπεργκέσιο)
Κάλιαρι-Λάτσιο 0-2 (19' Λούλιτς, 69' Κεϊτά)
Φιορεντίνα-Κιέβο 3-1 (11' Κουαδράδο, 39' Μάτρι, 89' Γκόμες-62' Παλόσκι)
Τζένοα-Γιουβέντους 0-1 (89' Πίρλο)
Δευτέρα (17/3)
Τορίνο-Νάπολι 0-1 (90' Ιγκουαΐν)

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.22:00 AS Roma vs Udinese 3-2(video) Serie A

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ Ν.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ 2012 ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ...

 

Μπήκε και... αποβλήθηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ «Θεέ μου, βοήθεια. Τι γίνεται στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο;»

 

Άρης - Ολυμπιακός 59-64


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ του ΘΕΟΔ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΗΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΟΡΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ(ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ!!!)

 

ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Σ ΑΠΙΔΙΑΣ 6-1 ημιχρ. 1-0

 

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ 50 ΝΙΚΕΣ Το σερί των 

 

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ 50 ΝΙΚΕΣ Το σερί των Σπερς συνεχίζεται...

 

Το μυαλό στον Παναθηναϊκό

 

Μάτα: "Ένα γρήγορο γκολ με Ολυμπιακό"

 

Με Σαβιόλα στο Μάντσεστερ

 

Πήρε θέση ο ΠΣΑΠ για τις δηλώσεις στο "Κλ. Βικελίδης"

 

Η συγνώμη των παικτών της Καλλονής


Live Streaming.21:45 Genoa - Juventus 0-1,AC Fiorentina - AC Chievo Verona 3-1 Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: