29 Μαρ 2014

Live Streaming.17:15 Panionios Athens - Asteras Tripolis 3-0

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 και εξασφάλισε την παραμονή του στη Superleague.


Τη νίκη που έψαχνε προκειμένου να κλειδώσει την παραμονή του πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη Superleague. Οι "κυανέρυθροι" μπήκαν δυνατά, καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και στα τελευταία δύο παιχνίδια της σεζόν θα είναι πιο άνετοι.
Παρακολουθήστε την Κυριακή (30/3) την εκπομπή Super BALL με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και στιγμιότυπα από όλα τα ματς της 32ης αγωνιστικής της Super League. Σέντρα στις 21:00.
Πολύ κακός παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης, μόλις τρεις μέρες μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Ολυμπιακού. Ο Στάικος Βεργέτης θέλησε να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές του και αυτό στοίχισε γιατί φάνηκε το κενό τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, ήταν άλλο και αφορούσε την έλλειψη συγκέντρωσης των φιλοξενούμενων.
Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο μεν Πανιώνιος έφτασε τους 38 βαθμούς, ενώ ο δε Αστέρας έμεινε στους 57. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή η ήττα να του κοστίσει στο πώς θα μπουν οι τέσσερις ομάδες στα πλέι οφ. 

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Θανασακούδης (Μακεδονίας), Φαντόπουλος (Πειραιά)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Παντίδος, Κούρντι, Ντούνης, Κολοβός (65' Λάσνικ), Αραβίδης, Γιάννου (77' Καμπάνταης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΕΡΓΕΤΗΣ): Μπαντής, Κοντοές (46' Λουί), Γκόιαν, Σέτι, Παπαχρήστος, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Βάλντο (60' Ντε Μπλάσις), Ουσέρο, Χουάνμα, Καράσκο
Γκολ: 6' Γιάννου, 29' Αραβίδης, 42' Ντούνης
Κίτρινες κάρτες: 35' Παντίδος / 19' Γκόιαν, Μουνάφο
Κόκκινες κάρτες:  -
Δείτε το live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση

Το καλύτερό του πρώτο ημίχρονο στη σεζόν πραγματοποίησε ο Πανιώνιος. Μπορεί να μην ήταν ολοκληρωτικός, αλλά ήταν απόλυτα ουσιαστικός και αποφασιστικός με αποτέλεσμα  να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Κολοβός εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπαντής έκανε άστοχη έξοδο και ο Γιάννου τον τιμώρησε ανοίγοντας το σκορ. Μετά το γκολ ο Αστέρας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, όμως, στο 29' έγινε και το 2-0. Από εξαιρετική μπαλιά του Γιάννου ο Αραβίδης βγήκε μόνος του με τον Μπαντή και τελείωσε τη φάση ιδανικά.
Οι επόμενες δύο φάσεις ήταν για τους Αρκάδες. Στο 33' ο Χουάνμα έπιασε την κεφαλιά και ο Ανέστης πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση. Έξι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης ήταν ξανά νικητής στις εναέριες μονομαχίες, αλλά δε βρήκε στόχο. Σα να μην έφτανε αυτό για τον Αστέρα, στο 42' έγινε και το 3-0. Ωραία μπαλιά από τον Κούρο κι εντυπωσιακό τελείωμα με σουτ ακριβώς στα όρια της περιοχής από τον Ντούνη, ο οποίος νίκησε τον Μπαντή.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.23:00 Real Madrid - Rayo Vallecano 5-0(video) Spain LIGA BBVA

 

Live Streaming.21:00 Athletic Bilbao - Atletico Madrid Spain 1-2(video) LIGA BBVA

 

Αναστόπουλος: «Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα»

 

Live Streaming.19:30 Atromitos Athens vs Panathinaikos Athens 0-0

 

Βίντεο με το ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς στον Αρτεάγκα!

 

Πρέμιερ Λιγκ καλεί ξανά Κάμπελ!

 

Μπάγερν - Χόφενχαϊμ 3-3(video)

 

Live Streaming.19:30 Arsenal - Manchester City 1-1(video) England Premier League

 

Αλέφαντος: «Φέρτε τον….Μπλάσιτς στον Ολυμπιακό»

 

Παναιτωλικός - Βέροια 0-0(video)

 

Live Streaming.17:00 Crystal Palace - Chelsea 1-0,West Bromwich - Cardiff 3-3,Southampton FC - Newcastle 4-0,Stoke - Hull 1-0,Swansea - Norwich 3-0,England Premier League με στατιστικά και γραφική απεικόνιση



7-0 και τελικό η Λι


«Φιλικό» αιωνίων στο ΣΕΦ!

 

Live Streaming.17:00 Espanyol vs FC Barcelona 0-1.(video)



Η απάντηση του Αντσελότι στο «καρφί» του Μουρίνιο

 

Live Streaming.17:00 AEL Limassol - Ermis Aradippou 4-0


Με συνταγή αλά ...ντέρμπι θα πάει στο Περιστέρι

 

Η τεχνολογία είναι εχθρός!

 

Σάντος: "Μετά το Μουντιάλ θα αποφασίσω τι θα κάνω"

 

Ο Δήμος Ευρώτα στην 2η θέση της Ευρώπης με την Μελέτη του Κτηρίου Μπασουράκου.Η 1η και η 3η θεση???

 

Live Streaming.14:45 Manchester United - Aston Villa 4-1(video) England Premier League

 

Στο... ραντάρ του ΟΣΦΠ ο Κούρντι

 

Live Streaming.21:45 Barcelona - Panathinaikos 84-62 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: