5 Μαρ 2014

Στέφενς: «Δύσκολο να κερδίσουμε το σύστημα γύρω από τον Ολυμπιακό»

Στέφενς: «Δύσκολο να κερδίσουμε το σύστημα γύρω από τον Ολυμπιακό»Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε για το φιλικό διαζύγιο του με τον ΠΑΟΚ, τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τον αντικαταστάτη του, Γιώργο Γεωργιάδη.

Αναλυτικά ο Στέφενς μίλησε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»  για:
Τους λόγους του διαζυγίου και αν αυτό είναι φιλικό: «Τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες ήταν απογοητευτικά. Ειδικά εκτός έδρας. Είμαι πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη δουλειά και έχω την εμπειρία να καταλάβω ότι όταν δεν είναι καλά τα αποτελέσματα μπορεί να έρθει το διαζύγιο. Κατηγορηματικά απαντώ ότι είναι φιλικό το διαζύγιο. Χωρίζουμε με τον ΠΑΟΚ σαν φίλοι. Δώσαμε την ψυχή μας για το πρότζεκτ που μας ανατέθηκε εξ αρχής και πήραμε πολλή αγάπη από τον κόσμο της ομάδας αλλά και από τους ανθρώπους μέσα στον ΠΑΟΚ. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, τον κ. Σαββίδη, ο οποίος θέλει να οδηγήσει πολύ ψηλά στον ΠΑΟΚ. Φεύγοντας στηρίζω τον Γιώργο Γεωργιάδη και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια. Εύχομαι πραγματικά στον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει κι άλλο και να φτάσει εκεί που ονειρεύεται ο κόσμος του. Ελπίζω να αφήσαμε κι εμείς κάτι στην ομάδα για να γίνει μεγαλύτερη…».


Τους λόγους των άσχημων αποτελεσμάτων το τελευταίο δίμηνο: «Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις… Ήταν μία χρονιά που θέλαμε να μοντάρουμε μία καινούρια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα ρόστερ με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά το οποίο έπρεπε να διαχειριστούμε σωστά για να βγουν όλα τα παιχνίδια καθώς είχαμε πολλά ματς σε διαφορετικές διοργανώσεις. Χρειάστηκαν να έρθουν κάποιοι νέοι παίκτες για να βοηθήσουν το πλάνο μας, αλλά δεν είχαμε χρόνο τελικά να μοντάρουμε την ομάδα όπως θέλαμε. Ξέραμε ότι με τους παίκτες που έρχονται θα έπρεπε όλοι να διαχειριστούν καλύτερα τον ανταγωνισμό που δημιουργούνταν και όχι ο ανταγωνισμός να γίνει δικαιολογία για να μην αποδίδουν όλοι το καλύτερο δυνατό μέσα στο γήπεδο. Είχαμε ένα καινούριο πρότζεκτ και προσπαθήσαμε να περάσουμε μία νέα φιλοσοφία αλλά τελικά δεν το πετύχαμε καθώς υπήρχαν και πολλές αλλαγές στο ρόστερ μας… Όταν δουλεύεις πάντα γίνονται λάθη! 100% έγιναν λάθη… Αλλά αυτό γίνεται πάντα όταν βάζεις και την ψυχή σου στη δουλειά σου. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και μεγάλη οικογένεια. Προσπάθησα να είμαι ειλικρινής και δίκαιος με όλους και ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήταν υπέροχοι και μας στήριξαν όλη τη σεζόν. Σίγουρα έχω κάνει λάθη αλλά αυτά έγιναν μέσα στην προσπάθεια να δουλέψουμε πιο σκληρά…».
Τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τον κ. Σαββίδη. Προσπαθεί να κάνει τον ΠΑΟΚ έναν ακόμη μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο. Εγώ προσπάθησα να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορούσα για να πετύχει τον στόχο του. Δυστυχώ δεν μπόρεσα τελικά να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ όσο θα ήθελα και όπως θα ήθελα, για να ανταμείψω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι θα υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ στο μέλλον! Έχουμε άριστες σχέσεις και με τον κ. Σαββίδη και με τον κ. Βρύζα και ίσως στο μέλλον να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας! Θα το ήθελα πραγματικά πολύ για να βοηθήσω περισσότερο τον ΠΑΟΚ να φτάσει εκεί που θέλει…».
Τη δήλωσή του σε ολλανδικά ΜΜΕ ότι κάποιοι μέσα στην ομάδα έπαιζαν περίεργο ρόλο: «Ήταν μία παρεξήγηση αυτό που πέρασε. Αυτό που είπα ήταν ότι τις τελευταίες εβδομάδες ένιωθα την απογοήτευση στην ατμόσφαιρα της ομάδας. Είμαι ένας έμπειρος προπονητής και μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση. Πρώτος ένιωθα εγώ απογοήτευση από τα αποτελέσματα. Δεν ήταν η εικόνα του ΠΑΟΚ αυτή που ήθελα και περίμενα να υπάρχει, σύμφωνα με τη δουλειά που κάναμε στις προπονήσεις. Ωστόσο δεν υπήρχε καμία ίντριγκα, ούτε κάποιος εσωτερικός πόλεμος…».
Το αν αισθάνθηκε ότι δεν είχε τη στήριξη της ομάδας: «Φυσικά θα ήθελα να τελειώσω τη χρονιά για να κριθώ στο τέλος για το έργο μου, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, είχα τη στήριξη της ομάδας και των παικτών. Ίσως κάποιοι παίκτες που δεν έπαιζαν να είχαν μία δυσαρέσκεια και να μην ήταν χαρούμενοι, αλλά αυτό συμβαίνει παντού. Άλλο να μην έχεις στήριξη άλλο να μην είναι κάποιοι ικανοποιημένοι επειδή δεν παίζουν…».
Τις φήμες ότι δεν είχε καλές σχέσεις με κάποιους Έλληνες διεθνείς: «Όχι… Ξαναλέω ότι κάποιοι που δεν έπαιζαν μπορεί να μην είναι χαρούμενοι αλλά αυτό συμβαίνει παντού. Εγώ ήμουν πάντα ειλικρινής και έπαιζαν οι καλύτεροι που βλέπαμε στις προπονήσεις. Δεν μπορώ όμως να ελέγχω ποιοι παίκτες είναι χαρούμενοι και ποιοι όχι επειδή δεν παίζουν… Κάθε παίκτης όλη τη σεζόν είχε τις ευκαιρίες του… Και η αλήθεια βρίσκεται μέσα στο γήπεδο. Εκεί όλοι είχαν τη δυνατότητα να με διαψεύσουν ή όχι. Και ξαναλέω ότι όλοι πήραν ευκαιρίες…».
Τη δήλωσή του σε ολλανδικά ΜΜΕ πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έτοιμος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει δουλέψει περισσότερα χρόνια μαζί και έχει περισσότερα έσοδα. Στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικό το σύστημα από ότι σε άλλες χώρες. Είναι σχεδόν αδύνατον αυτό που γίνονταν με το αήττητο σερί του Ολυμπιακού. Εκτός ότι είναι πιο δουλεμένη ομάδα, ήταν δύσκολο μέσα σε μία χρονιά να κερδίσουμε και όλο το σύστημα που είναι στημένο γύρω από τον Ολυμπιακό…».
Το πού μπορεί να φτάσει ο φετινός ΠΑΟΚ: «Πρέπει να καταλάβουν όλοι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να τον παίξει στα ίσια στα ημιτελικά του Κυπέλλου, να τον αποκλείσει και να πάρει τελικά το Κύπελλο. Επίσης είμαι πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει και φέτος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».
Τον Γιώργο Γεωργιάδη: «Ο Γιώργος είναι ένας από τους φίλους που έκανα στον ΠΑΟΚ και του ευχήθηκα ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια. Και δεν εύχομαι ότι, καλύτερο μόνο σε αυτόν, αλλά και σε όλον τον ΠΑΟΚ!». 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:45 Germany vs Chile 1-0,France vs Netherlands 2-0,England vs Denmark 1-0,Portugal vs Cameroon 5-1,Spain vs Italy 1-0(videos) Friendlies.


Κόκκινη η κορυφή!

 

H κριτική των διεθνών

 

Live Streaming.21:00 Romania - Argentina Friendlies Eastern European Time

 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Σλούκας: «Να δώσω το 110%»

 

Live Streaming.20:00 Cyprus v Northern Ireland Friendlies

 

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ 2-1 Επική νίκη-ανατροπή επί της Τουρκίας με 9 παίκτες!

 

Βλάχος, Καφές και Αραμπατζής κατά ΠΑΕ και φυσικών προσώπων

 

Live Streaming.19:00 Greece vs South Korea 0-2

 

Ανακοίνωση ΕΠΟ για ΠΑΟΚ

 

«DNA για μεγάλα πράγματα»

 

Αλέφαντος: «Σάντος; Απολύεσαι...»

 

Μ.Γκαγκάτσης: "Υπάρχει ενδεχόμενος δόλος, δεν μας απασχολεί η ξεκούραση του Ολυμπιακού"

 

Ο Τόμπσον "εκτέλεσε" τους Πέισερς

 

Πανθρακικός: Τα χρόνια πολλά στον Γιάννη Χρήστου...χρονια πολλα,αλλα το κειμενο εχει πολλα λαθη.

 

Πράνιτς: Ελπίζω να περάσουν στον τελικό

 

Τσάνας: «Να μην περνάει στα ψηλά η Ελπίδων»

 

Τζαμπάρ: «Δεν έχει ιδέα ο Λεμπρόν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: