7 Μαρ 2014

Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο!

Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο!
Ο καιρός χαλάει από σήμερα και θα είναι άστατος με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα ανατολικά θαλασσιά - παράκτια τμήματα. Για αύριο Σάββατο προβλέπεται επίσης χιόνι στα ορεινά.



Σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε νεφώσεις με παροδικές βροχές και λίγα χιονιά στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ανατολικά θαλασσιά - παράκτια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιονιά στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς. Στην Ήπειρο η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα θαλασσιά - παράκτια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Βελτίωση θα υπάρξει από τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα θαλασσιά - παράκτια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς.
Για αύριο Σάββατο ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιονιά θα πέσουν στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Πηγή: Sportdog

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Laboral Kutxa 61-68,Μάλαγα - Εφές Αναντολού 83-75 Euroleague

Ντουντού: Εδώ τα βάζει, στη Βραζιλία τα... χάνει! (video)

 

Κληρώνει για το Ευρωπαϊκό πόλο ανδρών και γυναικών.

 

Χάβος: «Υποχρέωσή μας το θετικό αποτέλεσμα»


 

Ο Αγκίρε, η σχέση με οπαδούς-παίκτες, το κασέ και η Εθνική


60 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΟΥΜΠΙΘΑΡΕΤΑ Δύο έως τέσσερις μεταγραφές η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

 

Live Streaming.20:00 Galatasaray vs Real Madrid Euroleague Eastern European Time

 

Κλοπ: Άχρηστος στην Μπάγερν ο Ζάμερ

 

Live Streaming.18:00 Lokomotiv Kuban vs Maccabi Tel Aviv 78-76 EuroLeague

 



Mε Σέποβιτς στην Τούμπα

 

Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 30.000 ΕΥΡΩ

 

Στους 80 οι νεκροί από τη γρίπη

 

Ταξίδι στο σκοτεινό παρελθόν

 

Μουρίνιο: «Δύσκολα θα προκριθεί η Μάντσεστερ»

 

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μπίζνες»

 

Live Streaming.21:45 Barcelona - Fenerbahce 93-73,Partizan NIS Belgrade - Bayern Munchen 70-55 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: