19 Μαρ 2014

Άλμπα: "Πρέπει να φοβάται τον Μέσι η Ρεάλ"


Ο Τζόρντι Άλμπα δήλωσε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε και στα δυνατά σημεία των Μαδριλένων ενόψει του clásico.





Αντίστροφα μετρούν στην Ισπανία για το clásico της Κυριακής. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την έκβαση του πρωταθλήματος, αφού τις δύο ομάδες χωρίζουν τέσσερις βαθμούς κι ενώ διεκδικήτρια του τίτλου είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Τζόρντι Άλμπα ρωτήθηκε ποιος θα είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης του γηπέδου στο παιχνίδι της Κυριακής και απάντησε: "Θα έλεγα ο Λίο κι όχι επειδή παίζω μαζί του. Το σκεφτόμουν απ' όταν ήμουν παίκτης της Βαλένθια. Ο Κριστιάνο είναι απίστευτος και πολύ σημαντικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν δεν είναι σε καλή μέρα (η ομάδα) εκείνος πάντα εμφανίζεται. Ωστόσο, εμείς έχουμε τον Λίο και η Ρεάλ θα έπρεπε να τον φοβάται περισσότερο".
Ακόμη του ζητήθηκε να πει αν υπάρχει φαβορί: "Δεν υπάρχουν φαβορί σε ένα clásico όπως αυτό. Θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα. Το έχουν αποδείξει κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους και προσωπικά από τη στιγμή που πήγε ο Αντσελότι είναι μία ομάδα που μου αρέσει.
Είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις στις αντεπιθέσεις τους. Πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι αμυντικά και να νικήσουμε στο Μπερναμπέου. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι γίνεται με τον διαιτητή ή τους οπαδούς και απλά να παίξουμε πάρα πολύ καλά". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Manchester United - Olympiakos,Borussia Dortmund v Zenit St Petersburg Champions League

 

Ζημιά στο ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια

 

Αλβέρτης: «Ζήσαμε μαζί πολλά, αλλά…»


Στη Λιβαδειά ο τελικός του Κυπέλλου Γ' Εθνικής

 

Τι λένε οι φίλοι του Ολυμπιακού για τη μεγάλη αναμέτρηση (video)

 

Live Streaming.19:00 OFI Crete - Panathinaikos 1-0 Greece Cup

 

Η πρόκριση φέρνει κούπα!

 

«Αν αντέξει την πίεση... πέρασε»!

 

Μάχες, τέχνη, τρέλα, όνειρα

 

Πινακίδα... προειδοποιεί για ήττα της Γιουνάιτεντ

 

Πρόβλημα με Κατσουράνη

 

Γιαννακόπουλος: "Να επιστρέψει το συντομότερο ο Ομπράντοβιτς"

 

«ΚΡΑΞΙΜΟ» ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΠΟ ΤΟ EUROSPORT «Ο Ρούνεϊ δεν είναι... Τσόρι»

 

Live Streaming.Chelsea v Galatasaray 2-0(video) ,Real Madrid v Schalke 04 3-1(video) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: