9 Μαρ 2014

Μίτσελ: «Είμαστε οι καλύτεροι»

Τους παίκτες του φρόντισε να «φτιάξει» ο Μίτσελ πριν το παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, θυμίζοντάς πως η φετινή χρονιά είναι μία από τις καλύτερες στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού.
Η ήττα από τον Παναθηναϊκό, παρότι ήρθε λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφερε κάποια αμφισβήτηση και ο Ισπανός τεχνικός φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας στους παίκτες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο 51 ετών προπονητής τους είπε μεταξύ άλλων: «Μιλάνε όλοι για εμάς επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι. Δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν να μιλάει άσχημα για εμάς και για την προσπάθεια που κάνουμε. Δουλεύετε σκληρά, έχουμε κάνει σπουδαία δουλειά φέτος και ό,τι έχουμε κερδίσει το έχουμε κερδίσει δίκαια. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ».
Κλείνοντας  την ομιλία του, ο Μίτσελ υποστήριξε: «Κοιτάξτε τι γίνεται με την Μπάγερν. Είναι 20 βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα, αλλά κανείς δεν λέει ότι είναι κακό το πρωτάθλημα. Μόνο ότι η Μπάγερν είναι καλύτερη από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Και το ίδιο ισχύει και για εμάς. Δεν μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς για ένα κακό αποτέλεσμα και πρέπει να τους δείχνουμε συνεχώς ποιοι είμαστε, για να μην έχουν να λένε».

Πηγή: OnSports

Live Streaming.19:30 PAOK Saloniki - Olympiakos

Live Streaming.19:00 Miami Heat vs Chicago Bulls NBA Eastern European Time

Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis - Platanias,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Ergotelis.Live Streaming.17:15 Levadiakos - Panaitolikos(η κανενα...η καποιο )

Γκολ "Σαμουράι" από τον Σάτο

 

Ξεκινά ως αουτσάιντερ, μπορεί να γίνει φαβορί...

 

Μάγκατ: Δεν είναι σε θέση να σκοράρει ο Μήτρογλου

 

Η τραγική εκτέλεση πέναλτι του Χούντελααρ

 

ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Στην Στουτγκάρδη ο Στέφενς!

 

LIVE: ΠΑΟΚ Κ20 - Ολυμπιακός 11:00 π.μ Κ20

 

Μαέστρος στον Παναθηναϊκό ο Αλβέρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: