24 Μαρ 2014

Μίλησαν για την... Άρσεναλ

Μίλησαν για την... ΆρσεναλΟ Ιβάν Λεντλ δεν είναι πλέον ο προπονητής του Άντι Μάρεϊ, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να παρακολουθήσει τον αγώνα κόντρα στον Φελιθιάνο Λόπεθ από το box του Βρετανού.

Παραδόξως, ήταν και χαμογελαστός! Μετά τη λήξη του αγώνα ήταν φυσιολογικό να πολιορκηθεί από τους δημοσιογράφους, που ήθελαν να μάθουν αν μίλησε με τον Άντι. "Είχαμε μια ωραία κουβέντα στα αποδυτήρια", είπε ο πρώην Νο.1 τενίστας στον κόσμο. "Μιλήσαμε βασικά για την ήττα της Άρσεναλ (αγαπημένη ομάδα του Μάρεϊ) με 6-0 από την Τσέλσι. Απόλαυσα τον αγώνα και θα είμαι ξανά εδώ την Τετάρτη, εφόσον βέβαια κερδίσει τον Τσονγκά".
Ο Μάρεϊ, από την πλευρά του, σχολίασε με χιούμορ την παρουσία του πρώην προπονητή του: "Είμαστε ξανά μαζί, ήταν ένας χωρισμός μόνο τεσσάρων-πέντε ημερών". Ο 26χρονος τενίστας ακόμα προσπαθεί να βρει ρυθμό μετά την επέμβαση στην πλάτη, στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έκανε, πάντως, πειστική εμφάνιση κόντρα στον Λόπεθ και συνεχίζει την προσπάθεια για κατάκτηση του τρίτου τίτλου του στο Key Biscayne. Έστειλε και μήνυμα με την υπογραφή του στην κάμερα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα: "Χαλάρωσε-όλα καλά"...

Πηγή: Gazzetta

Στην τελική ευθεία

 

Δεν πάει Μάλαγα ο Περπέρογλου

 

Το «άχτι» του Βενγκέρ με τον ΠΑΟΚ!

 

«Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

 

Οι γκολάρες της Bundesliga

 

Συμφωνία - μαμούθ για τον Σαββίδη

 

TO BLOG ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΕΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!.


Ρούνεϊ: «Μέσι ο κορυφαίος»

 

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΙΚΑΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΦΕΝΕΡ Μπατίστ: «Πρέπει να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα»

 

Η αθέατη πλευρά του ΠΑΟΚ-ΠΑΣ

 

Live Streaming.22:00 Real Madrid - Barcelona 3-4 (video)Spain LIGA BBVA Eastern European Time

Δεν υπάρχουν σχόλια: