31 Μαρ 2014

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Απόφαση-κόλαφος: «Πληρώστε γιατί αποβάλλεστε»


Απόφαση-κόλαφος: «Πληρώστε γιατί αποβάλλεστε»
Με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ πρέπει μέχρι τις 7 Απριλίου να καταβάλει τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί στον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του, διαφορετικά θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα! Συγκεκριμένα, η απόφαση αναφαίρει πως εντός 7 ημερών ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει τα χρήματα, διαφορετικά αφαιρούνται αυτόματα 3 βαθμοί από τον ΠΑΟΚ, ενώ κάθε παιχνίδι του από 'δω και πέρα κατακυρώνεται στον αντίπαλό του, χωρίς καν να διεξαχθεί το παιχνίδι!
Ετσι, ο «Δικέφαλος» έχει πλέον προθεσμία λίγων ημερών για να τακτοποιήσει το ζήτημα ώστε να αποφύγει τις κυρώσεις, για τις οποίες βεβαίως ήταν ενήμερος εδώ και πολύ καιρό.
Μάλιστα οι πληροφορίες που φτάνουν από την Θεσσαλονίκη, μετά την γνωστοποίηση της απόφασης, αναφέρουν ότι η πλευρά του ΠΑΟΚ προτίθεται να καταβάλει άμεσα τα χρήματα προκειμένου να γλιτώσει από την παραπάνω τιμωρία.
Θυμίζουμε ότι το συνολικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί στον Δώνη και τους άμεσους συνεργάτες του, φτάνει τις 800.000 ευρώ περίπου.

Πηγή: Goal

Live Streaming.22:00 Livorno vs Inter 2-2(video) Serie A,Sunderland vs West Ham United 1-2(video) England Premier League


Ξάνθη - Πλατανιάς 2-3

 

Ανασκόπηση 24 χωρών(videos)

 

«Φαβορί η Ρεάλ»

 

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 95-92

 

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΟΕ Αναστολή λειτουργίας των Ομοσπονδιών

 

Τα γκολ του Πετρόπουλου οδηγούν τον Απόλλωνα στη παραμονή(VIDEOS)

 

Με Πουγιόλ κόντρα στην Ατλέτικο

 


Ντοκιμαντέρ με Παναθηναϊκό

 

Κρατά το χέρι του ψηλά επί 41 χρόνια!

 

Ο Καλογερόπουλος στο "Γ. Καραϊσκάκης"!

 

ΠΑΟΚ-Καλλονή με μια... άλλη ματιά

 

Τσάβι: «Ισοδύναμη η Ατλέτικο Μαδρίτης»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: