22 Μαρ 2014

Μάνταλος: Δεν μπορεί να κινδυνεύσει αυτό το ρόστερ

Μάνταλος: Δεν μπορεί να κινδυνεύσει αυτό το ρόστερΠέντε αγωνιστικές πριν το τέλος η Ξάνθη είναι τέσσερις βαθμούς πάνω από την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής και ναι μεν υπάρχει άγχος στις τάξεις της ομάδας αλλά όπως υποστήριξε ο Πέτρος Μάνταλος, αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να κινδυνεύσει με υποβιβασμό.
Ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο μέσος της Ξάνθης σε δηλώσεις του στο novasports τόνισε: "Θα διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς με όποιο τρόπο μπορούμε. Για τον Πανιώνιο δεν έχει ξεκαθαριστεί κάτι και σίγουρα θα έρθουν εδώ για να παρουσιάσουν ότι καλύτερο. Ελπίζω να πάρουμε εμείς τους τρεις βαθμούς.
Οι παίκτες του Πανιωνίου πιστεύω πως θα μας δώσουν χώρο και θα χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση".
Στην συνέχεια ο Μάνταλος δήλωσε: "Στα εντός έδρας παιχνίδια μπαίνουμε πολύ δυνατά, με την Λιβαδειά μας βγήκε, με την Τρίπολη όχι. Είναι ένα πολύ καλό πλάνο για να το εφαρμόσουμε και με τον Πανιώνιο.
Υπάρχει κάποιο άγχος, αλλά δεν νομίζω αυτό το ρόστερ να κινδυνεύσει με υποβιβασμό και για αυτό θέλουμε να ξεφύγουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτή την κατάσταση.
Είναι καλό που παίζουμε γρήγορα το επόμενο παιχνίδι για να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση. Υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουμε".

Πηγή: AEK365

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Apollon Smirnis,Live Streaming.19:30 West Ham - Manchester United England Premier League

 

Τα τρία βήματα του ΠΑΟ και η χρονική αλυσίδα του ΟΣΦΠ

 

Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Aris Thessaloniki FC 2-1

 

Ατομικό ρεκόρ για τον Κάρλος Αρόγιο

 

Live Streaming.,17:00 Cardiff - Liverpool FC 3-6,Everton FC - Swansea 3-2,Hull - West Bromwich 2-0,Manchester City - Fulham 5-0,Newcastle - Crystal Palace 1-0,Norwich - Sunderland 2-0 England Premier League με στατιστικά και γραφική απεικόνιση.

 

Το πρώτο ταξίδι του Ολυμπιακού έγινε με ντακότα

 

Live Streaming.14:45 Chelsea - Arsenal 6-0 (video)England Premier League

 

Μάνταλος: Δεν μπορεί να κινδυνεύσει αυτό το ρόστερ

 

Πρόεδρος βάζει τρικλοποδιά σε αντίπαλο!

 

Χωρίς Σαβιόλα ξανά

 

"Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα"

 

Ματς "ζωής ή θανάτου" για τη Στουτγκάρδη του Στέφενς

 

Σανκαρέ: Να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε

 

Δείτε τα 10 κορυφαία γκολ του Ρεάλ-Μπαρτσελόνα μέσα από αντίστροφη μέτρηση σε ένα χορταστικό video 4 λεπτών.

 

Live Streaming.21:30 Olympiacos vs Laboral Kutxa 89-59,Unicaja vs FC Barcelona 61-77,EA7 Emporio Armani vs Anadolu Efes 76-69 Euro League

Live Streaming.21:30 Olympiacos vs Laboral Kutxa 89-59,Unicaja vs FC Barcelona 61-77,EA7 Emporio Armani vs Anadolu Efes 76-69 Euro League

Δεν υπάρχουν σχόλια: