28 Μαρ 2014

Χωρίς Λίλα κόντρα σε Εργοτέλη, Ολυμπιακό

Ο Λίλα συμπλήρωσε επτά κάρτες και θα χάσει τα δυο επόμενα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ από την αναμέτρηση με τους Κρητικούς θα λείψει και ο Κοροβέσης.


Αποθεραπεία, για όσους αγωνίσθηκαν στον αγώνα με τον Πανθρακικό περιελάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής στον ΠΑΣ Γιάννινα με τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη να δουλεύουν σε δυο γκρουπ καθώς οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν  σε ασκήσεις με μπάλα, δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα και τακτικά παιχνίδια
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κίτσου ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ιογενή γαστρεντερίτιδα αλλά και ο Τσάβεζ που για προληπτικούς λόγους γυμνάστηκε μόνος του. .
Σε ότι έχει να κάνει με το ματς κόντρα στον Εργοτέλη επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Λίλα και θα εκτίσει τη ποινή του στους αγώνες με τον Εργοτέλη και Ολυμπιακό για την 32 και 33 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ενώ στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς έχει δηλωθεί να λείψει και ο Κοροβέσης.
MVP ο Ντάσιος
Στο ματς με τον Πανθρακικό ο Ντάσιος αναδείχτηκε MVP καιμ παρέλαβε από το βραβείο του από τους Γιάννη Δεβελέγγα και Λευτέρη Ντούσκο, γενικοί αρχηγοί των ομάδων μας Κ17 και Κ20 αντίστοιχα.
Ο αρχηγός του ΠΑΣ στις δηλώσεις του τόνισε:

"Να σας ευχαριστήσω που με επιλέξατε στο σημερινό παιχνίδι. Θα θέλαμε να κερδίσει η ομάδα και θα ήταν η μεγαλύτερη χαρά για όλους μας. Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε στο β' ημίχρονο αρκετά, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν ήρθε το γκολ, μας αφήνει μια πικρία, αλλά συνεχίζουμε. Υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε και να 'κλειδώσουμε' την παραμονή μας".
Για το ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κερδίζει αν βρεθεί πίσω στο σκορ:
"Δεν το γνωρίζω αυτό το στατιστικό, αλλά όντως αρκετά παιχνίδια δεν μπορούμε να τα κερδίσουμε, αν βρεθούμε πίσω στο σκορ. Σήμερα κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω ότι ο Πανθρακικός δεν μας απείλησε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έγινε μια καραμπόλα, βρέθηκε ο Ιγκόρ μόνος του και δεχτήκαμε το γκολ. Έπειτα καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Την προσπάθεια την κάναμε και μόνο το γκολ μας έλειπε".
Για το αν υπάρχει έλλειψη κινήτρου στα τελευταία ματς:

"Δεν θα το έλεγα. Εμείς μπαίνουμε πάντα για τη νίκη και τους 3 βαθμούς και στον ΠΑΟΚ το ίδιο κάναμε, και με τον Παναθηναϊκό και σήμερα. Θέλαμε πάρα πολύ τους 3 βαθμούς για να ηρεμήσουμε και να κλειδώσουμε την παραμονή μας και από εκεί και μετά να έχουμε 3 ματς για να πάμε για το καλύτερο. Δεν ήρθε η νίκη, αλλά πήραμε τον 1 βαθμό και συνεχίζουμε".
Για το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη:
"Σίγουρα κουραστήκαμε σήμερα και έχουμε ταξίδι μπροστά μας για να παίξουμε με τον Εργοτέλη την Κυριακή. Θα ξεκουραστούμε 2-3 μέρες, θα κάνουμε καλή ζωή  και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι".

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:45 Barcelona - Panathinaikos 84-62 Euroleague

 

ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ Ρήξη μηνίσκου και... τέλος ο Μπέβερλι

 

Μώραλης: "Κάναμε λάθος με την αύξηση των ομάδων"

 

Χωρίς Λίλα κόντρα σε Εργοτέλη, Ολυμπιακό

 

Live Streaming.20:30 Fenerbahce - EA7 Emporio Armani 73-82 Euroleague

 

Ασταμάτητη η εθνική γυναικών

 

Ινιέστα: Έχω περάσει κατάθλιψη

 

Κι όμως πέφτει ξύλο και στο ΝΒΑ(vds)

 

"Τελικός" στη Βαρκελώνη για Παναθηναϊκό

 

Live Streaming.18:00 Lokomotiv Kuban vs Partizan 84-73 Euroleague.

 

Ζλάταν: «Όταν αποσυρθώ θα βλέπω τα εξαιρετικά μου γκολ στο internet»

 

Μαραντόνα: «Αυτό θα είναι το τέλος του ποδοσφαίρου»

 

Ο Δασκαλόπουλος στο Περιστέρι

 

Καϋμενάκης: Δεν συνιστά έμμεσο επηρεασμό το παίξτε 50-50

 

Καπίνο: Έξτρα κίνητρο η ισοβαθμία με τον Ατρόμητο

 

Κανένα θέμα με Πανιώνιο και Πλατανιά

 

Το 69% «κατηγορεί» τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτη

 

Live Streaming.21:45 Unicaja vs Olympiacos 63-80,Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid 76-77.Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: