1 Μαρ 2014

Μπράμος: Πρέπει να είμαστε σταθεροί

Στη σταθερότητα, που θα πρέπει να βγάζει ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια του, στάθηκε ο Μάικ Μπράμος σχολιάζοντας το παιχνίδι με τον Αρη, όσο και αυτό της ήττας από την Αρμάνι


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (2/3 16:00GR) στο ΟΑΚΑ τον Άρη για την 20η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και μετά την ήττα από την Αρμάνι στην Euroleague θέλει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
«Αγωνιστήκαμε πρόσφατα και πάλι με αντίπαλο τον Άρη, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι μια ομάδα που γνωρίζουμε αρκετά καλά. Όπως και αυτοί άλλωστε γνωρίζουν εμάς. Στον τελικό είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και βελτιώσαμε την απόδοσή μας στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Κάτι αντίστοιχο κάναμε και στον αγώνα απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε μια σταθερά καλή απόδοση και τα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση, κατανοώντας ότι τα περιθώρια για λάθη στενεύουν, για εμάς, αλλά και για όλες τις ομάδες, όσο προχωρά η σεζόν», ήταν το σχόλιο του διεθνούς σμολ φόργουορντ.

Από την πλευρά του, σχολιάζοντας το επικείμενο ματς, ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο των «πράσινων», Γιώργος Βόβορας, σχολίασε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που πέρα από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος την αντιμετωπίσαμε και πρόσφατα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι συγκέντρωση και για τα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Ερχόμαστε από ένα σκληρό παιχνίδι και ένα κακό πρώτο ημίχρονο που θέλουμε να αφήσουμε πίσω. Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο του Top16 και κάθε παιχνίδι, είτε για την Ευρωλίγκα, είτε για το πρωτάθλημα, είναι σημαντικό. Θέλουμε καλή παρουσία και απόδοση απέναντι στον Άρη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:45 Roma - Inter Italy 0-0(video) Italy Serie A

 

Χάλκινο η Βουγιούκα στην Ιταλία

 

Αμφίβολος με Μιλάνο ο Σπανούλης

 

Live: Αρης-ΟΦΗ 0-0

 

Live Streaming.19:30 Southampton FC - Liverpool FC England Premier League 0-3,Bayern Munchen - FC Schalke 04 5-1 Germany 1. Bundesliga

 

Live Streaming.19:30 Aris Thessaloniki FC - OFI Crete 0-0

 

Ηλυσιακός - Πανιώνιος 73-87


ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Σκόνδρας: «Στις λεπτομέρειες τα παιχνίδια με την Μπενφίκα»

 

Live Streaming.17:15 Veria FC - Apollon Smirnis 1-1

 

Έδινε και οδηγίες ο Λαμάρ Όντομ! (vid)

 

Live Streaming.17:00 Federer - Berdych 2-1 ATP Dubai Tennis

 

Live Streaming.17:00 Stoke - Arsenal 1-0,Fulham - Chelsea 1-3,Hull - Newcastle 1-4,Everton FC - West Ham 1-0

 

Live Streaming.15:00 Xanthi - Levadiakos 4-1

 

Pregame: Ξάνθη-Λεβαδειακός

 

Η UEFA για το ντέρμπι των «αιωνίων»

 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού

 

Live Streaming.ΑΟΑΝ - ΑΕΚ 1-6

 

Αλέφαντος: «Ο τσολιάς ο Μόγιες»

 

Μουρίνιο: "Θα προτιμούσα να χάσω για να μείνει η Φούλαμ"

 

Το πρόγραμμα της Εθνικής στις ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: