22 Μαρ 2014

Σανκαρέ: Να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε

Σανκαρέ: Να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμεΟ Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και ο Καλίφα Σανκαρέ υπογράμμισε πως η ομάδα δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη προηγούμενων αγώνων και πρόσθεσε πως για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει ο Αστέρας Τρίπολης να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Καλίφα Σανκαρέ, στο novasports
-Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: "Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα πάμε για την νίκη. Είναι μια δύσκολη ομάδα με πολύ δυνατή έδρα και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν".
-Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Παναιτωλικού: "Τους αρέσει να παίζουν στην αντεπίθεση διότι έχουν γρήγορους παίκτες αλλά αν παίξουμε καλά και κρατήσουμε τις θέσεις μας τότε δεν θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Ελπίζω να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε σε άλλα παιχνίδια".
-Για το ποιο θα είναι το κλειδί για να πάρει ο Αστέρας Τρίπολης την νίκη: "Είναι αρκετά δυνατοί αλλά πιστεύω εμείς θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι και να μην τους δώσουμε τους χώρους για να απειλήσουν".

Πηγή: AEK365

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Apollon Smirnis,Live Streaming.19:30 West Ham - Manchester United England Premier League

 

Τα τρία βήματα του ΠΑΟ και η χρονική αλυσίδα του ΟΣΦΠ

 

Live Streaming.17:15 Panathinaikos - Aris Thessaloniki FC 2-1

 

Ατομικό ρεκόρ για τον Κάρλος Αρόγιο

 

Live Streaming.,17:00 Cardiff - Liverpool FC 3-6,Everton FC - Swansea 3-2,Hull - West Bromwich 2-0,Manchester City - Fulham 5-0,Newcastle - Crystal Palace 1-0,Norwich - Sunderland 2-0 England Premier League με στατιστικά και γραφική απεικόνιση.

 

Το πρώτο ταξίδι του Ολυμπιακού έγινε με ντακότα

 

Live Streaming.14:45 Chelsea - Arsenal 6-0 (video)England Premier League

 

Μάνταλος: Δεν μπορεί να κινδυνεύσει αυτό το ρόστερ

 

Πρόεδρος βάζει τρικλοποδιά σε αντίπαλο!

 

Χωρίς Σαβιόλα ξανά

 

"Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα"

 

Ματς "ζωής ή θανάτου" για τη Στουτγκάρδη του Στέφενς


Δείτε τα 10 κορυφαία γκολ του Ρεάλ-Μπαρτσελόνα μέσα από αντίστροφη μέτρηση σε ένα χορταστικό video 4 λεπτών.

 


Live Streaming.21:30 Olympiacos vs Laboral Kutxa 89-59,Unicaja vs FC Barcelona 61-77,EA7 Emporio Armani vs Anadolu Efes 76-69 Euro League

Δεν υπάρχουν σχόλια: